Știri

Amicale

Unirea Câmpina – Petrolul II Ploieşti 0-1
Sâmbătă după-amiază, la o oră după terminarea jocului vedetă al zilei, între Petrolul Ploieşti şi CS Otopeni, tot pe stadionul „Rafinăriei” din Câmpina a mai avut loc un joc amical. Faţă în faţă s-au aflat două echipe din „Liga lu’ Lică”: Unirea Câmpina şi Petrolul II Ploieşti. La capătul a 90 de minute, victoria a revenit formaţiei secunde a clubului Petrolul Ploieşti, cu 1-0, prin golul marcat de Safta, în minutul 35.
Partida a fost arbitrată de Mihai Amorăriţei – Dragoş Pantilie (Câmpina), Daniel Avram (Băneşti).

Petrolul Ploieşti – CS Otopeni 2-2
Pentru un meci între două echipe din eşalonul secund, Petrolul Ploieşti şi CS Otopeni nu au adus prea multă lume la stadionul „Rafinăriei” din Câmpina. Şi nici jocul nu a fost deosebit, ploieştenii acuzând starea de oboseală specifică finalului de cantonament, în vreme ce ilfovenii au părut ceva mai legaţi şi cu idei de joc mult mai aplicabile.
De altfel, jucătorii din Otopeni au fost cei care au deschis scorul, în minutul 14, prin câmpineanul Claudiu Dumitrescu, spre marea bucurie a tatălui său, prezent în tribună. Apoi, petroliştii au atacat, dar fără prea mare claritate, iar jocul s-a desfăşurat mai mult la mijlocul terenului. După pauză, ilfovenii reuşesc să-şi dubleze avantajul, prin golul lui Drăghici, care a pătruns frontal şi a şutat imparabil. Era minutul 58, dar după numai două minute, arbitrul acordă perfect justificat o lovitură de pedeapsă, pe care Opriţa o transformă. Mai mult, acelaşi Opriţa, o umbră a fostului jucător de Champions League, reuşeşte „dubla” după numai încă două minute, cu o lovitură de cap din apropierea suprafeţei de poartă.
Mulţumite cu remiza, ambele echipe au schimbat rând pe rând garnitura, rulându-şi integral efectivele avute la dispoziţie, iar cum căldura devenea din ce în ce mai puternică, fluierul final al arbitrului Viorel Căunei a venit ca o izbăvire.
Petrolul: Tăchescu – Păun, Bozga, Stegaru, P. Stoica, Enescu, Cr. Vlad, Opriţa, Fl. Dumitru, Budescu, Ene. Au mai jucat: A. Vlad – Plămadă, M. Tudor, Plecanciuc, Panc, L. Mihai, Stănescu, C. Stoica. Antrenor: Valeriu Răchită.
CS Otopeni: Bobariu – Cl. Dumitrescu, Dedu, Vătavu, Corcoveanu, Dragomir, Cristea, Serediuc, Manea, Stana, Aldea. Au mai jucat: Sărdescu – Celpan, Drăghici, Gafiţa, Balaur, Nicoară, Stoian. Antrenor: Tudorel Dumitru.
Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) – Ciprian Geambazu, Daniel Bunea (Buşteni).

CS Floreşti – CS Băneşti 4-2
Sâmbătă, de la ora 11.00, la Floreşti, CS Băneşti a disputat un joc de verificare în faţa noii colege de eşalon, CS Floreşti. Chiar dacă au început mult mai bine, au dominat şi chiar au trimis mingea de trei ori în bară, băneştenii s-au văzut nevoiţi să se recunoască învinşi cu scorul de 4-2.
Marţi, la Băicoi, CS Băneşti va susţine un nou joc amical în compania formaţiei locale, Petrolul Băicoi.

Unirea Câmpina – Chimia Brazi 0-2
La mijlocul săptămânii trecute, pe stadionul „Rafinăriei” din Câmpina s-a disputat un joc amical între formaţiile Unirea Câmpina (Liga A Prahova) şi Chimia Brazi (Liga a III-a). După 0-0 la pauză, schimbările numeroase efectuate în ambele tabere au dus şi la marcarea a două goluri, dar ambele au fost în poarta câmpinenilor, astfel încât, după 90 de minute disputate, Unirea Câmpina – Chimia Brazi 0-2. Golurile au fost marcate de Lazăr (min. 70) şi C. Vlad (min. 87).
Partida a fost arbitrată de Mihai Amorăriţei – Dragoş Pantilie (ambii din Câmpina), Daniel Avram (Băneşti).

Petrolul Băicoi – CSO Păuleşti 5-4
Într-un alt joc amical, desfăşurat miercuri, la Băicoi, Petrolul Băicoi – CSO Păuleşti 5-4. Petrolul Băicoi se află în Liga B Prahova, în vreme ce CSO Păuleşti este în primul eşalon judeţean. Partida a fost arbitrată de Valentin Marinică (Cornu) şi Emil Bozieru (Băicoi).

Tricolorul Breaza – CS Vişina Nouă 1-2
Marţi, de la ora 11.00, la Breaza a avut loc un joc amical între formaţiile Tricolorul Breaza şi CS Vişina Nouă, din judeţul Olt, formaţie care activează în al treilea eşalon fotbalistic al ţării. După 1-1 la pauză, oaspeţii de la CS Vişina Nouă s-au impus finalmente cu scorul de 2-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare