Știri

Alin Moldoveanu își depune candidatura ca independent la funcția de primar al Câmpinei!

Primarul în exercițiu al comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, s-a decis să facă un pas mai departe în administrația publică locală și să candideze la funcția de primar al municipiului Câmpina. Pe lângă surpriza acestei candidaturi, este foarte interesant și faptul că Moldoveanu va candida ca independent la prima funcție administrativă a orașului, renunțând la apartenența politică PNL. 
Foto: primariapoiana-campina.ro
„M-am hotărât să candidez ca independent și vreau să construiesc alături de câmpineni și pentru câmpineni un oraș modern. Consider că după opt ani de experiență acumulată la conducerea Primăriei Poiana Câmpina, pot să fac foarte multe lucruri bune și pentru Câmpina, orașul în care am crescut, trăiesc și în care m-am format ca om” – ne-a declarat Alin Moldoveanu.
Odată cu lansarea candidaturii, Alin Moldoveanu și-a lansat și un volum cu cele mai importante etape și realizări din activitatea sa administrativă. 
„Această carte este dedicată tuturor celor care cred în ei, așa cum am crezut și eu. Prin tot ceea ce va conține această carte vreau să arăt că se pot face lucruri bune și frumoase atunci când îți propui asta; că se pot găsi întotdeauna soluții, indiferent de problemă, atunci când îți dorești cu adevărat; că poți aduce lângă tine oameni capabili și poți forma o echipă bună, atunci când încrederea este reciprocă și totală; că poți fi un exemplu pentru cei din jurul tău atunci când scopul este binele tuturor” – explică acesta în debutul volumului „Și n-am promis nimic… dar am făcut!”

2 Comentarii  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare