Știri

1 iunie – Lansarea oficială a reţelei Best FM

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului, în Câmpina a avut loc şi lansarea oficială a reţelei Best FM. Prichindeii au fost întâmpinaţi, în jurul orei 10:00, în zona parcului de la Milia, de două personaje celebre din desenele animate: Mickey Mouse şi Minnie Mouse, care timp de patru ore au dansat, au vorbit şi au făcut poze cu cei mici. Li s-au alăturat în scurt timp, zâna cea bună şi ajutorul ei spiriduşul, care au mers printre copii şi au ascultat poezii, poveşti şi cântece.
Pe tot parcursul evenimentului, copiii au avut parte de numeroase concursuri cu premii deosebite. Nu au lipsit din peisaj nici baloanele.
Surpriza de final, a fost apariţia neaşteptată a celui mai îndrăgit personaj de pe pământ. La dorinţa unui copil, Moş Crăciun şi-a făcut apariţia, ce-i drept în plină vară, cu sacul plin cu dulciuri, demonstrând că visele celor mici devin realitate.
Evenimentul a fost transmis live pe televiziunea regională VP TV.
După programul de patru ore din centrul Municipiului Câmpina, caravana Best Fm şi-a continuat drumul spre un loc de joacă şi către comuna Poiana Câmpina, unde surprizele oferite celor mici s-au ţinut lanţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare