Eveniment

După patru ani de pauză, spectacolul dedicat persoanelor cu Sindrom Down este din nou organizat la Câmpina

Organizat în mod tradițional în luna martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Persoanelor cu Sindrom Down, spectacolul „Culoarea este în suflet”, ajuns acum la a VII-a ediție, revine după patru ani de pauză.


Adrian Ciucă, organizator al evenimentului și cel care coordonează activitatea Asociației Sindrom Down din Câmpina, a anunțat prezența unor nume cunoscute ale scenei românești pentru spectacolul care se va desfășura sâmbătă, 23 martie, de la ora 16.00, la Casa de Cultură „Geo Bogza“ din Câmpina. Așa cum se întâmplă de obicei, artiștii care acceptă invitația lui Adrian Ciucă să performeze pentru a marca această zi o fac pro bono.
Carmen Rădulescu, Elena Sima, Daniel Iordachioae, Gelu Voicu, Adrian Ciucã și Iulian Drăgușin (acompaniat la clape Marian Nițoi și DJ Andrei Csatlos), alături de Ansamblul Floare de Cireș și Ansamblul Ghiocelul (coregraf Cristi Colezea) vor încinge atmosfera și vor încânta publicul invitat să participe contra unei donații minime de 30 de lei.
Sumele obținute în urma spectacolului se îndreaptă, ca de obicei, către Asociația Persoanelor cu Sindrom Down din Câmpina, o instituție unică în județul Prahova și chiar în România, din punct de vedere al organizării în sistem rezidențial.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare