BREAKING NEWSȘtiri

Trafic restricționat pentru cel puțin 60 de zile pe segmentul de drum cuprins între Șoseaua Paltinu și strada Drumul Taberei

În intervalul 28 martie – 31 mai 2023, traficul pe segmentul de drum cuprins între Șoseaua Paltinu (sens giratoriu) și strada Drumul Taberei va fi restricționat total în urma lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră care se efectuează în partea carosabilă a străzii Voila.

Variantele ocolitoare propuse de autorități sunt următoarele:

  1. B-dul Carol I – str. Oituz – str. I.H. Rădulescu – str. Drumul Taberei – str. Voila – cartier Voila/ comuna Șotrile
  2. B-dul Carol I – str. Calea Doftanei – str. B.P. Hasdeu – str. I.H. Rădulescu – str. Drumul Taberei – str. Voila – cartier Voila/ comuna Șotrile

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

  1. Comuna Valea Doftanei: – pe sensul de mers Valea Doftanei către Câmpina: int. DJ 102I – DJ 101S – Secăria – DN1
  2. Comuna Șotrile: – pe sensul de mers Valea Doftanei către Câmpina: DJ 102I – Lunca Mare – Punct Păstrăvărie – Secăria – DN1.

Lucrările pe acest tronson sunt estimate de autorități a se finaliza până la data de 31 mai 2023, termenul putând fi devansat în funcție de condițiile meteo ori de gradul de realizare a lucrărilor la standardele de calitate în vigoare. „În caz de urgență, se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților comerciali din zona afectată” – informează autoritățile locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare