BREAKING NEWSȘtiri

Se împlinesc doi ani de la despărțirea de profesorul Alexandru Blanck

În urmă cu doi ani, la data de 13 august, înceta din viață, la vârsta de 83 de ani, unul dintre cei mai iubiți dascăli ai Câmpinei, profesorul Alexandru Blanck. Timp de mai bine de o jumătate de secol în slujba Câmpinei și a câmpinenilor prin prisma multiplelor activități pe care le-a desfășurat, între care acelea de profesor de engleză renumit, gazetar și editor respectat, traducător, artist amator, polisportiv talentat, lider sindical al învățământului câmpinean, om politic, profesorul Blanck rămâne viu în inimile tuturor prin ceea ce a lăsat în urma sa: generații întregi de elevi pe care i-a format ca oameni. A lăsat posterității și minunatele sale aventuri în jurul lumii, cuprinse într-un volum („Călător prin lume”) ce a văzut lumina tiparului post-mortem.

La comemorarea a doi ani de la plecarea dintre noi, cei apropiați aduc un pios omagiu celui pe care o întreagă comunitate l-a prețuit.

“Acum doi ani ne părăsea iubitul nostru soț, tată, bunic, îndrumător și mentor pentru nenumărați elevi câmpineni – profesorul Alexandru Maxim Blanck. A lăsat în urmă, în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut, un gol imens, pe care nici timpul, nici viața care merge înainte nu-l pot umple.
Astăzi ne aducem aminte de cel care a fost dragul nostru Maxim, ne rugăm ca sufletul lui să se bucure la gândul ca noi toți îi ducem dorul.
Drum bun printre stele, dragul nostru drag.
Familia și prietenii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare