BREAKING NEWSȘtiri

Primarul Alin Moldoveanu a dat lovitura! Câmpina va avea un pasaj subteran!

Proiectul ce include construirea unui pasaj subteran a fost votat favorabil de majoritatea constituită în Consiliul Local

După aproape trei ani de dezbateri și controverse în mediile politico-administrative, dar mai ales în rândul societății civile, proiectul ce include realizarea unui pasaj subteran pentru circulația autovehiculelor în centrul civic al Câmpinei, mult visat de primarul Alin Moldoveanu, a primit votul majorității aleșilor locali și va putea fi realizat în următorii ani.

Consilierii locali care și-au asumat alături de primarul Moldoveanu și în numele întregii comunități câmpinene acest proiect sunt următorii: Liviu Briciu și Cosmin Raț (POL), Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu și Lorena Iordache (Partidul Verde), Dan Nica și Florin Marcu (PNL), independentul Costel Filip, Viorica Vane și Valentin Crețu (USR).

Captură video din transmisia live a Primăriei Câmpina

Consilierii care au votat împotrivă ori s-au abținut de la vot au fost: Livia Lupu, Andrei Duran și Horațiu Zăgan (PSD), Aron Sabo și Marius Anghelescu (PMP), Liviu Davidescu (PRO România), Liviu Dumitrache și Adina Gârbăcică (USR).

A lipsit de la această importantă ședință Bogdan Ene (PMP).

Vom reveni cu amănunte.

8 Comentarii  

  1. Nu înțeleg de ce este nevoie de pasaj rutier în Câmpina,oraș curat ,linistit,unde nici în perioade de sezon turistic,nu exista ambuteiaj,haos în trafic,devieri,etc.De ce ambiția asta de a strica ce e bun si rostul și liniștea oamenilor și a turiștilor.Va fi șantier,praf,zgomot,aglomerație în trafic. și sigur termene depășite de dare în folosinta !! Probabil ,primaria este ” invidioasa” pe marile orașe ale tarii,unde chiar este nevoie de asa ceva.Se va strica armonia și liniștea urbei…pentru ambițiile unui consiliu local format din câțiva,vor suferii mii și mii de oameni și rezidenti și din afară.Pacat, sunt dezolat.

  2. Pînă atunci,vom avea,sine die,un santier cat centrul orasului,iar campinenii îi vor da roată pană,pe multi dintre ei,o să-i „ia ameteala”,dacă nu chiar o să-si piardă răbdarea!

  3. niciodata nu va avea pasaj.. primarul mai are un an de stat, iar apoi la revedere deci trebuie sa traga acum tare sa puna deoparte …

    1. Pentru Mela: el nu gandeste asa, el vrea sa mearga iar pe cartea victimei ca sa fie reales si daca campinenii iar cad in aceasta plasa, abia la al doilea mandat va face pasaj ca nu-i va mai tine nimeni piept.

  4. Chiar va face? Putem fii siguri,cand sunt atatea variabile?
    Aș vrea sa mă însel,dar eu vad această lucrare finalizată,dacă se va începe,peste multi ani,dupa aducerea la exasperare a campinenilor(care nu este exclus sa se revolte in numar mare),de catre o structură statală din afara orasului,pentru a stinge furia celor multi,afectati.Autorii morali ai acestei fantasmagorii nu stiu pe unde or să fie!

  5. Ce-i misto, e ca primarul refuza in continuare sa faca referendum, chiar si dupa ce majoritatea campinenilor carora le pasa de oras au semnat impotriva pasajului. Caci cei care n-au votat si-au asumat de bunavoie faptul ca noi cei 13179 care am votat, vom avea dreptul sa decidem pentru dansii. Acum nu pot avea niciun cuvant de spus in ce priveste soarta orasului. Si daca faci un calcul, cei 6750 inseamna 51,2% dintre votanti (ca votant inseamna de fapt cel ce voteaza, nu cel ce ar putea vota).

  6. Un fleac …s-au p….t pe voturile cămpinenilor care sunt împotriva acestei aberații.Dar și la Cămpina este exact ca în toată țara care a fost acaparată de niște neica nimeni, agramați, fără studii dar care își zic politicieni și pe care romănii îi votează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare