BREAKING NEWSȘtiri

PMP Câmpina se declară împotriva PUZ-ului ce include pasajul subteran în centrul civic

PMP Câmpina este cel de-al doilea partid reprezentat în legislativul local, după PNL, care transmite public primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul unui comunicat de presă, că este împotriva PUZ-ului ce include pasajul subteran în centrul civic.
Reacția PMP vine pe fondul faptului că în ședința de ieri, 28 iulie, a Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism, organizată în cadrul Primăriei Câmpina și prezidată de primarul Moldoveanu, majoritatea membrilor prezenți au votat favorabil etapa finală a PUZ-ului.
”În cadrul ședinței din 28.07.2022 a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism s-a discutat un singur subiect și anume: P.U.Z- “Regenerare urbană,creșterea mobilității urbane nepoluante,prin investiții de tip integrat in soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran și extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrala a Municipiului Campina”. Deși din aceasta comisie fac parte și doi consilieri locali, aceștia nu au fost prezenți ceea ce înseamnă ca opinia reprezentanților Consiliului Local nu s-a făcut auzita in condițiile in care forul decizional, care aproba P.U.Z-ul este chiar structura enunțată mai sus. Pe de alta parte la consultarea publica din 30.05.2022 au fost ridicate mai multe probleme cu privire la pasajul subteran dar răspunsurile administrației Moldoveanu nu au ajuns nici pana astăzi la cetățeni. Având in vedere cele de mai sus PMP este împotriva actualei forme a P.U.Z-ului întrucât nu oferă soluții concrete la cererile campinenilor” – se arată în comunicatul de presă semnat de președintele filialei locale, Ioan Pițigoi și de consilierii locali Aron Sabo, Bogdan Ene și Marius Anghelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare