BREAKING NEWSȘtiri

Liberalii câmpineni reacționează după decizia PNL Prahova de a dizolva biroul politic local

Se încinge scandalul în PNL! Joi, 10 noiembrie, în urma deciziei conducerii PNL Prahova de a dizolva Biroul Politic al PNL Câmpina și de a-l demite, practic, pe Marian Nistor din funcția de președinte al filialei locale, liberalii câmpineni s-au întrunit de urgență într-o ședință de analiză în urma căreia au dat publicității un comunicat de presă cu trimitere directă și critică la adresa ”leadership-ului PNL Prahova”.

Iată conținutul integral al comunicatului de presă:
”• Oficial, nu am primit nici o înștiințare în acest sens, nu știm care sunt rațiunile care ar fi putut fundamenta și justifica o astfel de decizie.
• Să dizolvi întreg Biroul Politic al organizației PNL Câmpina, să culpabilizezi, să „judeci”, să condamni și să excluzi un întreg grup, la ceas de noapte, în spatele ușilor închise, fără ca acei oameni să cunoască măcar ce li se imputa, ce li se reproșează, ce prevederi statutare ar fi încălcat, nu are nici o justificare, nici rațională, nici morală, nici colegială, nici politică și, cu atât mai puțin, care sa aibă vreo noimă din punct de vedere juridic.
• Parcă trăim în „1984” a lui Orwell! „Auzim” că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru „ceva” ce nu știm, pentru „ceva” ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani….
• O astfel de „decizie” nu ar fi putut fi impusă fără acceptul, fie el și tacit, acordat leadership-ul PNL. E hilar, noi suntem excluși, iar un personaj care săvârșește o infracțiune constatată în instanța printr-o decizie definitivă, este susținut și cauționat necondiționat, demersurile sale faraonice și aberante fiind promovate chiar în cadrul Consiliului Județean?!?!
• Da, ne-am opus deciziilor aberante pe care primarul a încercat să le impună cu forța, decizii nejustificate economic, social, juridic, care au un uriaș impact negativ asupra orașului. Dar demersurile noastre au fost și sunt bazate și explicitate pe argumente de ordin rațional, economic, financiar și, nu în ultimul rând, juridic. N-am mințit, n-am amenințat, n-am indus în eroare, n-am escamotat adevărul, l-am exprimat civilizat, argumentat, fără teamă, exprimând preocupările, îngrijorările și interesele comunității în care trăim, Câmpina, nu pe cele ale unui grup restrâns.
• Ne vom continua drumul, vom continua să ne implicăm activ în viața orașului. Dreptul la libera exprimare și la acțiune civică nu ne poate fi „condamnat” la ceas din noapte, nu ne poate fi interzis”.

Vă reamintim că miercuri, 9 noiembrie, PNL Prahova a mai hotărât, după decizia de dizolvare a BPL Câmpina, și numirea unui președinte interimar în persoana subprefectului Alexandru Vane, care va avea misiunea să reorganizeze în cel mai scurt timp filiala locală și să propună o nouă structură de conducere interimară. „Partidul Național Liberal va începe consolidarea la Câmpina și vă asigur că obiectivele pentru anul 2024 sunt îndrăznețe și sunt doar în favoarea orașului nostru” – este mesajul transmis câmpinenilor de Alexandru Vane după această numire.

2 Comentarii  

  1. „Partidul Național Liberal va începe consolidarea la Câmpina și vă asigur că obiectivele pentru anul 2024 sunt îndrăznețe și sunt doar în favoarea orașului nostru” – este mesajul transmis câmpinenilor de Alexandru Vane după această numire”. Sa speram ca dispar si dl Vane si dl. Moldoveanu din politica pana-n 2024! Asta le dorim! INTREBARE: oamenii astia exclusi n-au auzit de instanta, se cearta peste tot in loc sa faca cel mai civilizat lucru posibil: sa mearga in instanta!

  2. Sediul ala e cumpărat de Virgil Guran. Pe când sediul PDL se plătea tribut, a se înțelege chirie la SC Paltinu. O diferență. Și camarila ex PDL a băgat bătu prin gard de nenumărate ori. I s a acrit și Robertei Anastase de colonei și balanel Horia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare