BREAKING NEWSȘtiri

Peste 6.000 de semnături strânse la Câmpina în cadrul campaniei civice „Spunem NU pasajului subteran”

Grupul de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran” a început în luna aprilie o campanie de strângere de semnături sub deviza „Opriți distrugerea centrului orașului, stop pasaj, semnează pentru Câmpina!”
Inițiatorii acestei campanii civice anunță, într-un recent comunicat de presă, faptul că în mai puțin de 30 de zile, peste 6000 de persoane au semnat împotriva realizării acestui proiect propus de primarul Alin Moldoveanu și echipa sa.

„De la începutul campaniei de strângere de semnături pentru petiția „Spunem NU pasajului subteran”, vă informăm că așa cum ne așteptam, am reușit să strângem un număr foarte mare de semnături și că locuitorii orașului transmit un mesaj clar autorităților locale, opunându-se ferm construirii pasajului rutier subteran propus.
Până în acest moment, peste 6.000 de câmpineni, reprezentând un procent de aproximativ 80% din totalul celor pe care am reușit să-i întâlnim, au semnat petiția „Spunem NU pasajului subteran” (în format fizic și on-line).
Campania noastră a fost lansată pentru a informa în mod corect și complet locuitorii orașului nostru și pentru a opri construirea pasajului rutier subteran, care ar aduce mai multe dezavantaje decât avantaje pentru comunitatea noastră. În timpul campaniei de strângere de semnături, am constatat faptul că majoritatea câmpinenilor au înțeles dezavantajele pe care acest proiect le-ar avea asupra comunității.  Împreună, am reușit să generăm un impact semnificativ și să facem cunoscută dorința reală a cetățenilor, dorință de care  autoritățile locale trebuie să țină seama.
Ne-am străduit să construim o comunitate unită, preocupată de calitatea vieții în Câmpina.
Petiția noastră este doar începutul. Vom continua să strângem semnături, să monitorizăm acțiunile actualei administrații cu privire la acest proiect și să ne asigurăm că interesele câmpinenilor sunt luate în considerare.
Mulțumim tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic, s-au implicat în această campanie,  au semnat petiția și îi rugăm pe toți cei care nu doresc edificarea pasajului și nu au reușit să semneze încă, să o facă cât mai curând posibil. Numai împreună, unindu-ne eforturile,  putem  avea un impact pozitiv asupra comunității noastre” – se arată în comunicatul de presă.

Vă reamintim că obiectivele declarate ale Grupului de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran”, prezentate marți, 4 aprilie, în cadrul unei declarații de presă, sunt următoarele: Oprirea proiectului de construcție a pasajului subteran în zona centrală a municipiului Câmpina; Promovarea unor soluții alternative pentru îmbunătățirea circulației în zonă; Asigurarea unei implicări active și responsabile a cetățenilor în procesul decizional privind dezvoltarea comunității.
Grupul de Inițiativă îi anunță pe cei care sunt interesați să se alăture acestui demers că pot semna petiția online la următoarea adresă: https://campaniamea.declic.ro/petitions/spunem-nu-pasajului-subteran-in-campina

Un comentariu

  1. Dacă toti campinenii ar citi argumentele,pentru care nu trdbuie construit un asemenea pasaj,procentul ar fi mult mai mare.
    Cine constientizează aceste argumente si nu ar sti cine administrează orasul,ar crede ca acesta este ocupat de o putere străină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare