BREAKING NEWSȘtiri

HANDBAL FEMININ. CS Câmpina s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de Junioare IV

Secția de handbal a CS Câmpina a înregistrat o nouă performanță la sfârșitul săptămânii trecute, calificându-se pentru al doile an consecutiv la turneul final al Campionatului Național de Junioare IV.
După două zile de handbal desfășurate în sala de sport a Colegiului Național Nicolae Grigorescu” și în Sala Olimpia din Ploiești, unde s-au disputat jocurile etapei semifinale, junioarele câmpinence antrenate de Dan Vasile au reușit două victorii în grupa B (24-12 cu CSS Drobeta Turnu Severin și 29-19 cu CSC Târgoviște), au fost învinse de vicecampioana națională CS Chimia Râmnicu Vâlcea (scor 23-29), pentru ca în finala mică, disputată la Ploiești, să învingă CSS Craiova cu scorul de 29-22, după un joc entuziasmant.

Antrenorul Dan Vasile și lotul de jucătoare al CS Câmpina alături de Luminița Huțupan, o legendă a handbalului românesc, declarată de Federația Internațională cel mai bun portar din toate timpurile. În prezent, Luminița Huțupan este antrenor la CS Chimia Râmnicu Vâlcea.

„În fiecare meci din acest turneu sportivele noastre au demonstrat un adevărat spirit de echipă și au luptat cu determinare pentru fiecare minge, indiferent de scorul care era înregistrat pe tabela de marcaj, iar acest lucru îmi dă mari speranțe pentru evoluțiile de la turneul final, unde nădăjduim să avem o clasare mult mai bună decât cea de anul trecut!” – ne-a declarat antrenorul Dan Vasile.
Lotul de jucătoare folosit de CS Câmpina la acest turneu semifinal a fost următorul: Teodora Alexe, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Antonia Robu, Daria Cojani, Rebeca Chițălan, Alessia Stamate, Teodora Jubea, Cristina Călărașu.
Turneul final al Campionatului se va disputa la începutul lunii iunie, locația urmând a fi stabilită de către Federația Română de Handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare