BREAKING NEWSEveniment

Festivalul Tineretului, un eveniment dedicat tinerilor talentați ai Câmpinei

Festivalul Tineretului, realizat la Câmpina de Fundația Zamolxes cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local, a ajuns la cea de-a XVI-a ediție. La finalul preselecțiilor care au avut loc în zilele de 5 și 10 octombrie la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes au rămas peste 80 de concurenți talentați din toate școlile și liceele câmpinene, care au pregătit diverse momente artistice, pornind de la muzică rock, jazz sau R&B, la teatru și dansuri.
În gala finală care se va desfășura în zilele de 24-25 noiembrie, de la ora 17.00, pe scena Casei Tineretului vor fi susținute 34 de reprezentații artistice la secțiunile de muzică, dans și teatru.
”Pregătirile sunt în toi, iar emoțiile cresc pe măsură ce evenimentul de apropie. Concurenții repetă din greu pentru a pregăti momente de senzație. Împreună cu voluntarii noștri lucrăm la promovarea evenimentului și pregătirea decorului și a detaliilor logistice, pentru a ne asigura că totul va decurge cât mai bine și toată lumea de va bucura de o experiență indedită. Așteptam un public cât mai mare pentru a-și susține favoriții” – spun organizatorii într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare