BREAKING NEWSȘtiri

Dacă e august, e Jazz-Rock Festival la Câmpina!

În ultimul deceniu, la Câmpina, începutul lunii august a fost marcat de Festivalul de Jazz-Rock, eveniment artistic de mare ţinută, devenit tradiţie după zece ediții de succes.
„Sper să reuşim să facem din acest festival cel mai important eveniment muzical din regiune” – declara încrezător Liviu Briciu în urmă cu 11 ani, atunci când abia punea bazele acestui proiect al Asociației Culturale Euro Jazz Rock, care s-a dovedit a fi unul de succes.
Dacă în anul 2011, la prima ediție, urca pe scenă împreună cu trupa IVO, al cărei membru fondator era, anul acesta Liviu Briciu îl aduce pe scena festivalului pe fiul său, Vlad, un extraordinar de talentat pianist, student al Universității de Muzică din București. Vlad Briciu este membru al trupei „Luiza Zan Quintet”, care va concerta în a doua seară a festivalului.
Ediţia din acest an, desfășurată pentru prima dată într-o nouă locație, în fostul parc Mițu Chițu, în zilele de 4, 5 şi 6 august, aduce și de această dată în faţa publicului meloman nume sonore din industria muzicală de gen.
Prima seară se deschide în ritmuri de samba și bossa nova, continuă în notele de blues ale unuia dintre cei mai apreciaţi instrumentiști din țara noastră și este încheiată în sonorități de jazz.
Seara de sâmbătă debutează cu poveștile de iubire ale Cristinei Lupu, urmată de o foarte talentată trupă de jazz modern și se încheie cu Luiza Zan, cunoscută și îndrăgită de publicul câmpinean, care a avut ocazia să o mai asculte și la alte ediții ale festivalului.
Unii dintre cei mai buni muzicieni de jazz din România vor încheia duminică a XI-a ediție a acestei frumoase manifestări artistice care a devenit mai valoroasă de la un an la altul.

Biletele pot fi achiziționate de la intrarea în parc. Preț bilet: 30 lei/ seară. Prețul unui abonament pentru cele trei zile de festival este de 70 de lei.

Programul complet al JazzRock Festival, ediţia a XI-a:

Vineri, 4 august
– „Mara Halunga & Cauê de Marinis Project” București (Mara Halunga – Vocal, Caue de Marinis – guitar)
-„Jimi EL Laco and Friends” București (Jimi El Laco – Guitars, Paul Negoiță – Vocal, Kiba Dachi – Bass, Norbert Kovacs – Keyboards, Ovidiu Cristian – Drums)
– „West Coast Story” București (Răzvan Cojanu – Bass, Ciupi – Drums, Liviu Negru – Guitar)

Sâmbătă, 5 august
– „Cristina Lupu” București (Cristina Lupu – Vocal&Guitar)
– „7th Sense” București (Laura Benedek – Bass, Lucas Contreras – Guitar, Sergiu Bivol – Trumpet, Anthony Gutierez – Drums)
– „Luiza Zan Quintet” București (Luiza Zan – Vocal, Vlad Briciu – Piano, Dimitrie Cristian Milea – Bass, Razvan Florescu – Vibrafon, Anthony Gutierez – Drums)

Duminică, 6 august
– „Cătălin Milea Tetrismatic” București (Cătălin Milea – Saxes, Liviu Negru – Guitar, Adrian Flautistu – DoubleBass, Iulian Nicolau – Drums)
– „Groove Garden” – București (Robert Patai – Vocal, Mihaela Alexa – Vocal, Sorin Zlat – Keys/Synth, Razvan Trifan – Sax, Liviu Negru – Guitar, Seby Joo – Bass, Laurentiu Stefan – Drums)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare