BREAKING NEWSȘtiri

Consilierii PNL Câmpina, atenționați public să nu voteze proiectul PUZ ce include pasajul subteran

Conferința de presă organizată ieri, 13 septembrie, de liderul PNL Câmpina, Marian Nistor, a adus în prim plan, în plus față de o continuare a războiului declarațiilor cu primarul Alin Moldoveanu în ceea ce privește neregulile constatate de edilul șef la Piața Centrală, și un alt subiect fierbinte în plan politic și anume neînțelegerile evidente dintre consilierii PNL Florin Marcu și Dan Nica cu Biroul Politic al PNL Câmpina, condus de Marian Nistor.
Cei doi consilieri locali au rupt legăturile cu noua structură de conducere a partidului pe care îl reprezintă, alegând să se comporte și să-și exprime intenția de a vota în Consiliul Local după cum le dictează conștiința, cel puțin în ceea ce privește proiectul PUZ-ului ce include și un pasaj subteran în centrul civic al Câmpinei.
Un semn foarte clar în acest sens a fost declarația făcută public de Florin Marcu în cadrul recentelor consultări cu populația pe tema pasajului și a PUZ-ului, când acesta și-a exprimat intenția de a vota favorabil proiectul, chiar dacă decizia partidului, anunțată în aceeași ședință de președintele Marian Nistor, este una diferită.

În mesajul transmis ieri, liderul PNL Câmpina îi atenționează public pe cei doi consilieri locali să respecte deciziile partidului și să nu voteze proiectul PUZ-ului ce include și un pasaj subteran, adresându-se în mod direct doar unuia dintre ei și anume lui Florin Marcu, în contextul în care, potrivit surselor noastre, Marian Nistor este la curent cu faptul că și consilierul Dan Nica s-ar fi exprimat în repetate rânduri că va susține la vot proiectul amintit.
”Organizația PNL Câmpina își menține punctul de vedere de a respinge proiectul PUZ-ului ce cuprinde pasajul subteran. Biroul Politic Local a hotărât acest lucru atât înainte de consultările publice organizate de Primărie, iar după acestea și-a reconfirmat poziția. Afirmația domnului consilier Florin Marcu, că dânsul va vota acest proiect, este un personală, care nu reprezintă punctul de vedere al PNL Câmpina. Ca urmare, Florin Marcu va deconta personal această poziție, atât din punct de vedere legal, dacă va fi cazul, cât și din punct de vedere politic” – a declarat, printre altele, Marian Nistor.

Urmăriți mai jos cele mai importante declarații făcute de Marian Nistor pe această temă:

6 Comentarii  

 1. „Cei doi consilieri locali au rupt legăturile cu noua structură de conducere a partidului pe care îl reprezintă, alegând să se comporte și să-și exprime intenția de a vota în Consiliul Local după cum le dictează conștiința”. Astia si constiinta! Gluma glumelor! Daca-i intreaba cineva de ce voteaza PUZ-ul habar n-au de ce. Pai sa le traduc eu ca, daca nu pot spune de ce, nu vine din constiinta ci din cine stie ce interese sau promisiuni care li s-au facut. Halal!

  1. Probabil acesti doi consilieri or să aibe posibilitatea financiară să se mute din oraș sau chiar din Romania,pentru că altminteri nu cred că vor mai putea locui alături de sutele sau miile de campineni cu nervii la pămant din cauza uriașului santier din centrul micului nostru oras,aflat în continuare în scadere de industri si populatie.

 2. Dragii mei,

  Am constatat că PNL au argumente puternice împotriva acestui proiect SF pentru Municipiul Câmpina.

  Acest loc Binecuvântat de Dumnezeu pe pământ are nevoie de PROIECTE SUSTENABILE aducătoare de o viaţa mai bună, de venituri şi nu de cheltuieli inutile.

  Cu stimă,
  Vasile Badiu, Senior Cercetător Stiinţific, voluntar la SPE şi alte organizații profesionale

  1. D-le profesor! Ați rămas același optimist incurabil.Stimă și respect pentru dvs și cariera dvs, un profund dispreț pentru cea mai proastă administrație( primar, consilieri, poliție de toate felurile, ….)din ultimii 100 de ani!🤮

 3. S a rupt lanțul de iubire. Vin alegerile și fiecare e pe barba lui. Cert este ca nu vreau sa vad pioni băgați la înaintare care apoi sa se retragă… pasajul nu se va realiza pt ca Moldoveanu și Dobre vor fi demiși înainte de alegeri. Mediul de afaceri s a saturat de ei, au deranjat pe cine nu trebuie. Fiți pe faza. Ne întoarcem la serialul Preșul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare