BREAKING NEWSInterviuri

Club Live Câmpina la 20 de ani

O nouă ediție a emisiunii FAȚA ȘI REVERSUL, realizată la Florin Frățilă la DADA TV, l-a avut ca invitat pe câmpineanul Liviu Briciu, fondatorul Club Live și al Festivalului de Jazz-Rock de la Câmpina.
Atras de muzică încă din copilărie, Liviu Briciu a activat în anii 80 în două foarte cunoscute trupe câmpinene: Meteor și Paralela 45. În anul 1991, înființează alături de Cornel Brătilă, Cornel Coșereanu, Adrian Rizea și Ciprian Magda (Muscă) trupa IVO, nucleul muzicii live în jurul căruia avea să ia ființă în februarie 2002 Club Live, singurul loc din Câmpina și posibil chiar din Prahova în care au avut loc, în cei 20 de ani de existență, peste 700 de concerte live cu toate trupele importante din România.
În anul 2011, pe fondul succesului proiectului Club Live, Liviu Briciu organizează prima ediție a Festivalului de Jazz-Rock la Câmpina, unul dintre puținele desfășurate în România în aer liber la acea vreme. Astăzi, festivalul a ajuns la cea de-a zece ediție, amânată în ultimii doi ani pe fondul pandemiei.
În anul 2016, Liviu Briciu primește premiul Managerul Anului oferit în cadrul Premiilor Galelor de Jazz, jurizate de cei mai importanți muzicieni, promotori de jazz și oameni de radio din România.
Urmăriți în continuare un interviu în care Liviu Briciu povestește o parte din istoria neștiută a mișcării muzicale live câmpinene din ultimii 30 de ani.

Un comentariu

  1. Sa va bagati festivalul …” undeva ” .
    De ani de zile ne terorizati cu zdanganela voastra ( pe cei din cartier ) . Nu cred ca stiti cum se aude dintr-un bloc din apropiere ( numai o bubuiala continua ).
    A-ti facut vre-un sondaj , sa vedeti daca locuitorii din zona sunt de acord ???
    La anu’ faceti un experiment si tineti festivalul in casa tineretului si puneti si bilete sa vedeti cati spectatori o sa aveti ( din cei care vin acum la liber nu cred ca mai aveti 10% cu plata ) .

    Sa ajunga la cine trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare