BREAKING NEWSȘtiri

AUR și-a prezentat candidații la alegerile europarlamentare în noul sediu de la Câmpina al partidului

Joi, 2 noiembrie, caravana candidaților Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile europarlamentare, care vor avea loc anul viitor, a ajuns și la Câmpina, în frunte cu deputatul Adrian Axinia, Monica Iagăr și Ramona Bruynseels. Întâlnirea a avut loc începând cu ora 14.00 la noul sediu al partidului, situat în fostul complex comercial Fibec, inaugurat cu această ocazie de organizația locală a AUR. Printre candidații prezenți la această acțiune s-au mai numărat Felicia Acaia, Simona Petcu, Elena Năstăsoiu și Gheorghe Piperea.

„În luna noiembrie am început o campanie în care prezentăm candidații la europarlamentare în toate județele. Această campanie se va încheia pe 1 Decembrie la Alba Iulia. Suntem singurul partid politic care prezintă în mod transparent candidații și vom sta de vorbă cu oamenii, să aflăm problemele, să identificăm soluții și să ne cunoască în același timp. Din punctul nostru de vedere, avem cea mai bună listă de candidați la europarlamentare, avem oameni care au făcut ceva la viața lor, avocați, doctori, ingineri, profesori universitari. Este un lucru care nu s-a întâmplat la celelalte partide”, a spus, între altele, Adrian Axinia, deputat de Prahova.

La rândul ei, Ramona Bruynseels a subliniat faptul că AUR a lansat lista cu candidații pentru alegerile europarlamentare încă din luna iulie, cu un an înaintea alegerilor programate pe 9 iunie 2024, astfel încât cetățenii să aibă timp suficient pentru a analiza candidații propuși de această formațiune politică pentru Parlamentul European.

Urmăriți mai jos mesajele transmise de candidații AUR la europarlamentare:

3 Comentarii  

 1. Aș fi curios câte dintre personajele prezente la respectiva adunătură sunt conștiente că, în numele suveranității contribuie în mod activ la pierderea suveranității? Cred că majoritatea, probabil oameni de bună credință, orbiți de frustrări de natură politică, vinovați totuși de o încetineală provocată de oboseala de a mai spera la ceva bun, nu realizează că prin aderarea la acestă mișcare pun în pericol în mod direct Romania.
  Strecurați printre cei deloc conștienți de ce daune sunt pe cale să producă, se află dresorii. Ei înțeleg foarte bine ce fac, dar întru îndeplinirea vinovatelor satisfacții personale, se folosesc de cei rătaciți.
  Hai să ne găndim puțin, noi oamenii care mai putem judeca normal. Cum ar fi dacă, vecinul, pe cate îl ajuți să își repare casa, îi donezi bani, îl aperi de fratele vitreg care l-ar face imediat slugă daca nu l-ai proteja tu, mai mult îi educi copiii și îi oferi conoștințe pe care el nu ar fi fost niciodată în stare să le aibă, cerându-i în schimb doar să fie un om mai bun, vine într-o zi la tine și te acuză că nu îl respecți pentru că la el e tradiție să își bată nevasta și nu e treaba ta ce face el. Vă spun eu, noaptea minții. Vom constata în câteva luni câți românași sunt afectați de acest sindrom. Mai că îmi vine să spun Dumnezeu cu mila, totuși încă mai am speranțe.

 2. A se vedea comentariul meu de la articolul „La pas printre problemele Campinei”.Mai ales la acesti politicieni m-am referit.
  Dar,icoanele unde sunt? Le-au pierdut pe drum?Nu fac parte din „identitatea natională” si din traditie!?🤣Sau s-au modernizat si ei,precum cei din partidele „batrane”!?!!
  De cand s-a mutat centrul orasului la FIDBEC ??? Probabil ca asa „visează”unii,dupa ce se va deschide uriasul santier din actualul 🤣centru!!! Oricum,afirmatia prezentatorului ne arată cat de mult respect au acesti politicieni fată de adevar,de realitate.

 3. Foarte bun comentariul d-lui Alex, felicitări!Din păcate d-le Alex vă adresați unor oameni care din dorința de a ieși în evidență s-au lăsat atrași de acest așa zis partid.Care partid, care lideri patrioți, care oameni responsabili? Dacă acești cămpineni, dar nu numai ei, s-au lăsat pe mâinile unui individ ca Simion atunci își merită soarta.Să sperăm că ” haur” nu va face pragul de 5% și va dispărea. Mai rău este că nici ” politicienii ” care mai sunt prin țara asta nu sunt buni de ceva.Romănia este și va rămâne multă vreme de acum încolo cea mai săracă și coruptă țară din UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare