BREAKING NEWSȘtiri

Ample manifestări organizate la Cornu cu ocazia Zilei Eroilor Neamului

Administrația publică a comunei Cornu a organizat ieri, 2 iunie, ca de altfel în fiecare an, ample manifestări dedicate Zilei Eroilor și sărbătorii de 40 de zile după Înviere, Înălțarea Domnului.
Ceremonia dedicată ostașilor martiri căzuți pe câmpul de luptă în toate marile războaie, la care a participat România, începând cu cel de independență din 1877 și până în prezent, s-a desfășurat la Monumentul Eroilor Neamului, unde alături de primarul Cornel Nanu și de aleșii locali au fost și doi deputați PSD, Rodica Paraschiv și Bogdan Toader, precum și prefectul județului Prahova, Virgil Nanu.

Manifestarea, la care au participat sute de cetățeni ai comunei, a început în jurul orei 11.00 cu trecerea în revistă a Gărzii de Onoare formată din elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina și ai Colegiului Național Militar ”Dimitrie Cantemir” din Breaza. Evenimentul a continuat cu slujba religioasă, moment în care preoții au dat citire, spre aducere aminte, întregii liste a ostașilor martiri ai comunei Cornu. Au urmat mesajele primarului Cornel Nanu și ale invitaților săi, un scurt moment artistic susținut de elevii din comună și depunerea de coroane, activitatea încheindu-se cu defilarea militară.

Urmăriți înregistrarea video a întregii ceremonii organizată de administrația locală a comunei Cornu cu ocazia Zilei Eroilor și sărbătorii Înălțării Domnului.

Un comentariu

  1. Multiple felicitări autorului.
    N-am mai auzit expresia”Ample manifestări” de la telejurnalul din 1987.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare