BREAKING NEWSȘtiri

ACS Triumf Poiana Câmpina nu s-a prezentat la derby-ul cu CS Câmpina

Derby-ul local din Superliga B Prahova la fotbal, între CS Câmpina și ACS Triumf Poiana Câmpina, două dintre contracandidatele la promovarea de anul acesta în liga superioară de fotbal, programat sâmbătă, 30 aprilie, s-a transformat într-un joc al nervilor, după ce echipa din Poiana Câmpina a anunțat că nu se prezintă la meci, invocând faptul că o mare parte a jucătorilor din lot sunt bolnavi.
Semnale că acest lucru este pe cale să se întâmple au apărut încă de joi, 28 aprilie, atunci când ACS Triumf Poiana Câmpina a înaintat către AJF Prahova o adresă prin care a solicitat amânarea jocului, depunând drept justificare la dosar și o serie de adeverințe medicale parafate de medici de familie.
Întrunită în aceeași zi în ședință de urgență, comisia de specialitate din cadrul AJF a respins solicitarea clubului din Poiana, solicitând, în mod suprinzător, în termen de 48 de ore de la ora disputării jocului, documente justificative de la medici specialiști care să ateste starea de sănătate a jucătorilor și nu de la medici de familie. De remarcat faptul că responsabilii de la AJF au acordat un termen la două zile după disputarea meciului, ceea ce, potrivit surselor noastre din cadrul AJF, este împotriva regulamantului.
Până sâmbătă, la ora jocului, nu au existat alte modificări în ceea ce privește documentele depuse la dosar, astfel că la ora 11.00, echipa gazdă, CS Câmpina și brigada de arbitri au intrat în teren, așteptând 15 minute, potrivit regulamentului de joc. Ulterior, arbitrul de centru a fluierat finalul meciului. În această situație, dacă până marți, 3 mai, nu va prezenta documente din partea unor medici specialiști, care să-și asume diagnosticele, ACS Triumf Poiana Câmpina va pierde meciul la masa verde cu scorul de 3-0.

Indignat de ceea ce s-a întâmplat, antrenorul CS Câmpina, Claudiu Dumitrescu, ne-a declarat: „Am primit de joi niște semnale cum că cei de la Poiana Câmpina ar vrea să amâne meciul din cauza unor probleme medicale. Ne-am întâlnit vineri la AJF Prahova, unde ,cei de la Poiana aduseseră niște adeverințe medicale, bineînțeles neacceptate de cei din comisie pentru că nu conțineau argumentele cerute de regulament pentru a reprograma jocul. Astfel, cei de la AJF au decis ca partida să se desfășoare la ora și ziua stabilită inițial. Țin să precizez că noi am respectat competiția, adversarii și tot ce înseamnă campionatul Superligii B, dar întâlnim echipe care folosesc metode mai puțin fair-play doar să-și atingă obiectivul. Sper că nu e și cazul adversarilor pe care ar fi trebuit să-i avem astăzi pe teren și nu au venit! Au timp până marți să aducă alte hârtii pe masa AJF-ului, de data asta mai bine făcute. Eu și echipa mea, alături de cei trei arbitri și observatorul de joc, am fost prezenți la teren conform programului etapei, unde s-a constatat și notat neprezentarea echipei Triumf Poiana Câmpina, iar după sfertul academic, centralul a fluierat sfârșitul partidei. Sunt sigur că cei din comisia care judecă rezultatul partidei va lua cea mai bună decizie, astfel încât să nu mai existe evenimente de genul acesta”.

2 Comentarii  

  1. Cu toate ca e împotriva regulamentului ca după data stabilita de a disputa un meci s-a poți aduce documente justificative medicale în contextul în care un lot de cel puțin 15, un nr. de 10 jucătorii s-a invoce probleme medicale cu doua zile înainte de desfășurarea meciului e absurd. În calitate de competitori în campionat îmi exprim dezacordul în luarea unei decizii incorecte pentru echipa gazda și competiția fotbalistică în sine. Tratarea corecta a situației denota fair-play și crearea unui climat sportiv în desfășurarea acestei competiții fapt concretizat numai de responsabili în luarea deciziilor aiA. J. F.

  2. Partidul e în toți și mai ales…în toate! Nu înțeleg ” mișcarile ” astea dubioase pentru liga IV sau V! La Cămpina bani aruncați aiurea pentru o echipă iar la Poiana cam aceiași treabă.Pasiunea unor dintre foști fotbaliști de valoare este de apreciat dar , din păcate, intervin oamenii politici care habar nu au de fenomen!😣 Ce a ajuns și fotbalul ăsta în Cămpina…exact ca majoritatea lucrurilor în România!😣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare