Știri

Virgil Guran le arată obrazul conducătorilor de la Unirea

„În fotbal trebuie să existe respect şi principii între oamenii care investesc“

De câteva săptămâni, conducătorii cluburilor de fotbal Coruna Câmpina şi Unirea Câmpina, s-au contrat dur în presă pe marginea transferurilor de jucători. Cazul a ajuns pe masa Asociaţiei Judeţene de Fotbal, care în cele din urmă a dat un verdict. Despre toate acestea aflăm în interviul următor care este părerea finanţatorului clubului Coruna, Virgil Guran.

– D-le Virgil Guran, s-a încheiat scandalul dintre Coruna şi Unirea pe marginea transferurilor de jucători?
– Nu cred ca a fost vorba despre un scandal, cel puţin din punctul meu de vedere. Mai degrabă putem vorbi despre lipsă de respect din partea celor doi conducători de la Unirea, pe care de altfel îi felicit pentru tot ce au făcut în fotbal, dar le reamintesc că până mai ieri au fost jucătorii Corunei şi cred că ar trebui să aibă mai mult respect pentru mine şi pentru clubul pe la care au trecut.
– Din ce motiv v-a supărat atitudinea celor doi?
– M-a deranjat faptul că au încercat să legitimeze cu titlu definitiv jucători pe care eu i-am pus la dispoziţie gratuit de-a lungul anilor, dar mai mult m-au întristat comentariile acide pe marginea acestui subiect. Eu nu sunt omul căruia îi place să intre în conflict şi drept urmare am preferat să nu comentez până acum, dar în fotbal, ca şi în viaţă, trebuie să existe respect şi principii între oamenii care investesc.
– Cazul a fost judecat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal? Care a fost verdictul?
– M-am adresat AJF pentru a vedea dacă există dreptate şi echitate, dar am văzut că aceste lucruri sunt greu de realizat în România. Până la urmă cazul s-a judecat şi măsurile sunt aproximativ corecte.De-a lungul timpului am avut multe surprize cu jucătorii pe care i-am crescut şi care au uitat de unde au plecat şi cine a investit în ei, cu antrenorii care au evaluat greşit copiii şi care au luptat împotriva intereselor clubului, cu părinţii care nu au avut bunul simţ să aprecieze eforturile mele, alături de cele ale lor, dar toate acestea nu m-au înrăit astfel încât să mă transform într-un om care nu respectă principiile morale ale sportului.Pentru a demonstra că nu am resentimente faţă de cei de la Unirea şi dimpotrivă îi sprijin cum am făcut-o de patru ani încoace, îl cedez gratuit şi definitiv pe jucătorul Flaider, iar pe jucătorul Năstase îl împrumut pe o perioadă determinată, fără nici o pretenţie. Sper ca pe viitor toţi cei din fotbalul local să înţeleagă că valoarea nu se demonstrează prin scandaluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare