Știri

Victorie la mare luptă

Prahova Nedelea – CSM Câmpina 1-2 (1-1)

Primul examen serios pentru CSM Câmpina, după plecarea antrenorului Ion Burchi, a fost trecut cu fruntea sus de gruparea pregătită de antrenorul Robert Opatchi. După ce a debutat pe banca tehnică a CSM-ului în meciul de pe teren propriu cu Gloria Ologeni, scor 9-1, Opatchi a condus CSM-ul spre prima victorie în deplasare din mandatul său, sâmbătă, 25 septembrie. Victoria este cu atât mai preţioasă cu cât ea vine tocmai în faţa uneia dintre formaţiile cu pretenţii la promovare, Prahova Nedelea.
A fost un meci de mare luptă, început pe un fond de echilibru, balanţa fiind înclinată de arbitrul Laurenţiu Piciu, din Ploieşti, care a dictat în minutul 30 o lovitură de pedeapsă pentru gazde, după ce balonul a sărit din terenul denivelat în mâna unui fundaş câmpinean. Văzându-se conduşi, echipierii CSM-ului au apăsat puţin mai tare pe pedala de acceleraţie, reuşind să egaleze după numai două minute, prin Sabin Dârstaru. După aceste momente, lupta a devenit din ce în ce mai dură şi mai aspră, totul culminând cu eliminarea justă a unuia dintre jucătorii formaţiei gazdă, pentru lovirea unui adversar fără minge. În cele din urmă, beneficiind şi de avantajul omului în plus, câmpinenii au forţat pe final golul victoriei, care avea să vină în minutul 82 prin Mugurel Negreanu şi cele mai „muncite” trei puncte din acest sezon intră în vistieria CSM-ului.
Dincolo de cele trei puncte, foarte importante în lupta pentru promovare, este îmbucurător că elevii lui Opatchi s-au mobilizat exemplar, dovedind că încep să se închege relaţiile de joc între ei şi să devină o echipă în adevăratul sens la cuvântului.
Antrenorul Robert Opatchi a mizat la Nedelea pe următoarea formulă de start: Cosmineanu – Bej, Gânju, Burchi, Grigoraş – Vintilă, Budileanu, Dârstaru, Stan – Negreanu, Hromei. Au mai jucat: Necula, Stoica, Negoiasă, Trăscău.
Arbitri: Laurenţiu Piciu – Emil Mateescu, Bogdan Banu (Ploieşti). Observator: Vasile Aurelian (Ploieşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare