Știri

Victorie confortabilă

CS Cornu – CSM Câmpina 2-4
Al doilea meci amical pentru CSM Câmpina în actuala stagiune de pregătire precompetiţională a avut loc la Cornu. Aici, în faţa colegei de eşalon şi serie, CS Cornu, pe care, de altfel, a învins-o şi în campionat, tot la Cornu, CSM s-a impus cu scorul de 4-2, prin golurile marcate de Hromei, R. Stoica, Negreanu şi Ilioiu. În schimb, trebuie menţionat că jucătorii formaţiei gazdă au ratat două lovituri de pedeapsă, ambele just acordate de arbitrul Andrei Antonie.
La Cornu, antrenorul Robert Opatchi a rulat întregul lot pe care l-a avut la dispoziţie, urmând ca, după prestaţia din această întâlnire amicală, să stabilească efectivul care va urca de luni la Pensiunea „Veveriţa” din Valea Doftanei, pentru un stagiu de pregătire centralizată. Astfel, de luni până vineri, Gânju & Co îşi vor încărca bateriile, pentru ca sâmbăta viitoare să dispute un nou meci amical, la Băneşti, în faţa formaţiei CS Băneşti, care evoluează în Liga A Prahova.
Continuă selecţiile
 
În paralel cu activitatea primei echipe a CSM-ului, antrenorii derulează un amplu program de selecţie a copiilor care doresc să practice „sportul-rege”. Astfel, în fiecare miercuri de la ora 18,00 şi în fiecare vineri de la ora 19,00, la sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” sunt aşteptaţi toţi copiii interesaţi, pentru cei selecţionaţi CSM Câmpina asigurând gratuit tot ceea ce este necesar pentru buna desfăşurare a activităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare