BREAKING NEWSȘtiri

Viceprimarul Liviu Dumitrache este noul președinte al USR-PLUS Câmpina

În această perioadă, USR-PLUS, partidul constituit recent la nivel național în urma fuziunii dintre USR și PLUS, organizează alegeri în toate filialele, începând de la cele comunale, până la nivelul conducerii centrale a partidului.
Ieri, 13 iunie, a avut loc și la Câmpina Adunarea Generală de alegeri în cadrul căreia USR-PLUS și-a ales structura de conducere, respectiv Biroului Politic local și președintele. Pentru funcția de președinte au candidat: Liviu Dumitrache, fost președinte interimar al USR Câmpina și Valentin Crețu, fost președinte al PLUS Câmpina, Dumitrache obținând cel mai mare număr de voturi și girul majorității activului de partid pentru a conduce filiala în următorii patru ani.
Alături de președintele Liviu Dumitrache au mai fost aleși Gheorghe Barbu și Ovidiu Cârjan în funcția de vicepreședinți, Ana Maria Coman, Valentin Crețu, Georgian Chiriac și Ovidiu Papatanasiu – membri.
De remarcat faptul că alegerile au avut loc într-un format neobișnuit pentru un partid politic, în sensul că Adunarea Generală nu a strâns într-o sală, la o anumită oră, tot activul de partid, ci membrii cu drept de vot au venit pe rând în intervalul cuprins între orele 10.00 – 20.00 pentru a-și exprima opțiunea atât pentru structura de conducere a partidului, cât și pentru lista delegaților câmpineni la alegerile județene.
„Le mulțumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și îi asigur că filiala USR-PLUS Câmpina va fi mai puternică decât până acum. Voi promova în continuare democrația internă și transparența în partid. Sunt convins că noua componență a Biroului Politic local va spori valoarea partidului și împreună vom arăta că la Câmpina suntem o forță și un partener pentru toți cei care își doresc să pună umărul la schimbarea în bine a societății. Personal, am să mă implic cât de mult va fi posibil atât în rezolvarea problemelor administrației publice, cât și în cele interne ale partidului” – ne-a declarat noul președinte Liviu Dumitrache, viceprimar al municipiului Câmpina.

Un comentariu

  1. Cel mai neinspirat presedinte. De la intelectualul rafinat C. Florescu la L. Dumitrache care in continuare are pensie si salariu de vice primar (sa vedem cat le mai permite legea) e o diferenta colosala. In curand oamenii vor vota iar PSD ca la asa „alternative” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare