Știri

Unirea Câmpina şi-a reluat pregătirile cu un nou antrenor

Ceea ce în precedenta ediţie vă prezentam ca fiind foarte probabil, iată că s-a întâmplat… Cu numai câteva zile înaintea reluării pregătirilor, Unirea Câmpina şi-a schimbat antrenorul, Mircea Hagianu fiind înlocuit chiar de predecesorul său, Marius Pălănceanu.
În cadrul unei întâlniri avute cu reprezentanţii acţionariatului clubului Unirea Câmpina, Mircea Hagianu a anunţat că renunţă la colaborarea cu această echipă. „Am văzut că se află într-o oarecare incertitudine şi am decis să-i anunţ că renunţ eu la colaborarea cu Unirea. Aşadar, oficial, nu mai sunt antrenor al echipei Unirea Câmpina, ci mă voi ocupa doar de grupele de copii de la clubul meu”.
Marius Pălănceanu ne-a confirmat că a revenit pe banca tehnică a formaţiei Unirea Câmpina. „Da, după o discuţie pe care am avut-o cu Mara şi cu Bogdan Mănescu, am fost numit antrenor principal, urmând a colabora – ca şi în precedentul meu mandat – cu secundul Daniel Corcodel. Sâmbătă, de la ora 10.30, a avut loc reunirea lotului, iar ca noutăţi au apărut şi câţiva jucători de la Astra Ploieşti, care se vor afla în probe. Apoi, vom intra într-un program normal de pregătire, cu antrenamente şi meciuri amicale”.
Sâmbătă, Marius Pălănceanu a fost instalatoficial pe banca tehnică a formaţiei câmpinene şi a condus prima şedinţă de antrenament. A fost o mişcare uşoară, de reacomodare la efort, urmând ca ritmul antrenamentelor să fie intensificat odată cu apropierea startului de sezon. „Am găsit o stare de spirit bună, dorinţa de a juca fotbal a celor prezenţi, chiar dorul de o miuţă. Trebuie să ne axăm foarte mult pe pregătirea fizică, un capitol deficitar până acum, iar la începutul lunii februarie vom intra într-un stagiu centralizat de pregătire. Până atunci, în această săptămână vom avea trei antrenamente, iar sâmbătă un prim joc amical, pentru a-i vedea la lucru pe cei trei jucători nou sosiţi, trei tineri care au terminat acum junioratul şi care sunt legitimaţi la Astra Ploieşti. După ce îi vom vedea la lucru, vom vedea dacă îi oprim sau nu şi de ce jucători vom mai avea nevoie”, au fost primele cuvinte ale antrenorului Marius Pălănceanu după antrenamentul de sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare