Știri

Un pas important în… marşul pentru promovare

Cetatea Coada Izvorului – CSM Câmpina 0-2
CSM Câmpina nu a avut deloc o deplasare uşoară în faţa formaţiei clasată pe locul al patrulea din Seria Vest a Ligii B Prahova, Cetatea Coada Izvorului. Totuşi, câmpinenii s-au impus mai clar decât o arată scorul final, după un joc pe care l-au controlat din punct de vedere tactic şi fizic, cu o disciplină în joc superioadă adversarului. Chiar dacă nu au avut parte de prezenţa pe banca tehnică a antrenorului Robert Opatchi, plecat pentru trei săptămâni în Statele Unite, câmpinenii au jucat dezinvolt, şi-au creat numeroase ocazii de poartă şi au ascultat sfaturile tehnico-tactice ale cuplului de antrenori de ocazie – Cristian Preda „Mendo” şi Virgil Guran. Din numeroasele ocazii, câmpinenii au fructificat numai două, prin „căpitanul” Budileanu şi Mancu, dar au mai avut un gol anulat şi o lovitură de pedeapsă neacordată, ca să amintim doar două dintre cele mai evidente situaţii care ar fi dus la conturarea unei victorii mult mai clare.
La Coada Izvorului, acolo unde şi-a consolidat poziţia de lider al seriei, CSM Câmpina s-a prezentat în formula: C. Cosmineanu – Bej, Gânju, Burchi, Grigoraş, Mancu, Budileanu, Dârstaru, Necula, Negreanu, Vintilă. Au mai jucat: L. Cosmineanu, Negoiasă, Zidaru.
Etapa viitoare, duminică, 14 noiembrie, pe stadionul „Poiana”, CSM Câmpina va primi replica formaţiei Precizia Breaza.
„Important este că am învins”
Virgil Guran, preşedintele CSM Câmpina: „Pot să vă spun, mai mult glumind, că am debutat şi ca antrenor, alături de Cristi Preda Mendo, după ce Robert Opatchi a plecat pentru trei săptămâni în Statele Unite. A fost un meci destul de greu, mai ales că jucătorii formaţiei gazdă au apelat la durităţi, în special atunci când nu au mai putut face faţă din punct de vedere fizic duelurilor. În plus, după părerea mea, am jucat şi contra arbitrului, care ne-a anulat un gol perfect valabil, nu ne-a acordat o lovitură de pedeapsă, iar la orice fault al nostru scotea cartonaşul galben, în vreme ce jucătorii de la gazde nu numai că ne-au lovit, dar chiar l-au şi înjurat pe arbitru. Nu ştiu dacă acest arbitru, Haralambie, are ceva cu noi sau doar aceasta îi este valoarea… Revenind la jocul propriu-zis, pot să mai adaug că cel mai important lucru este că am învins şi că nu s-a pus nici un moment problema învingătorului. Este o victorie importantă, care ne consolidează poziţia de lider, iar un joc precum cel de astăzi îmi dă convingerea că vom promova”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare