Știri

ULTIMA ORĂ! Partidele politice îl invită pe primarul Alin Moldoveanu la consultări pe tema bugetului public

Cu puțin timp în urmă am primit pe adresa redacției un comunicat din partea partidelor politice care s-au abținut astăzi, pentru a doua oară, de la votarea bugetului public. Comunicatul se constituie într-o invitație publică la consultări pe tema bugetului adresată primarului Alin Moldoveanu de către reprezentanții PSD, PNL, PRO România și Cezar Grama.

”Domnule Primar,
Ca urmare a respingerii Proiectului de hotărâre privind bugetul local, în cadrul ședinței Consiliului din data de 14.02.2022 și ținând cont de interesul superior al câmpinenilor, reprezentanții PSD, PNL, PMP, PRO România și Cezar Grama vă adresează invitație la consultări pe tema bugetului pentru data de 15 februarie 2022, orele 16.30 la sediul Primăriei.
Reprezentanții desemnați se vor prezenta în data de 15 februarie 2022, orele 16.30 la sediul Primăriei, sub rezerva confirmării de către dumneavoastră a acceptării întâlnirii propuse, confirmare pe care vă rugăm să o comunicați până pe parcursul zilei de 15 februarie 2022, până la orele 15.00, pe pagina dumneavoastră de Facebook.
Ioan Adrian Pițigoi – Președinte PMP Câmpina
Marian Tudor Nistor – Președinte PNL Câmpina
Ioan Mușat- Președinte PSD Câmpina
Liviu Davidescu – Președinte PRO România
Cezar Grama – consilier local”

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare