Știri

Ultima întâlnire din acest an cu echitaţia

De joi până duminică, la Baza Hipică de pe Muscel,
sunteţi aşteptaţi la un nou concurs de echitaţie,
ultimul al sezonului la Câmpina

Clubul Sportiv Sport Horse din Câmpina (www.sporthorse.ro), una dintre cele mai importante baze hipice din sudul României, împreună cu Primaria Municipiului Câmpina si Federaţiei Ecvestre Române, organizează în perioada 14 – 17 octombrie, la Câmpina, FINALELE NATIONALE de SARITURI PESTE OBSTACOLE pentru caii de 5 ani, 6 ani, respectiv 7 ani, FINALA NATIONALA de CONCURS COMPLET 2*, si CUPA AMAZOANELOR la FORTA.

În plus faţă de ediţia de anul trecut, această ediţie aduce nou probele de Concurs Complet (Dresaj, Obstacole si Cross), precum si Proba de Forta destinata doar fetelor, respectiv Cupa Amazoanelor la Forta 
“Anul acesta la Campina au fost organizate 5 competitii Nationale si una Internationala, pozitionand Baza Hipica Sport Horse ca fiind cel mai mare organizator de competitii ecvestre in anul 2010. Acesta este un salt faţă de anul trecut, mai ales pentru că pe viitor ne dorim sa mentinem acest statut, iar prin nivelul competitiilor sa cresca atat din punct de vedere al participarii sportivilor cat si din punctul de vedere al vizibilitatii acestui sport nobil”, a declarat Lt. Col. Rez Gheorghe Nicolae, antrenor si vicepresedinte al Clubului Sport. 
Pentru acest nou concurs şi-au anunţat participarea un număr important de cluburi de echitaţie din întreaga ţară, la care se vor adăuga sportivii clubului câmpinean. Şi poate ar mai fi de remarcat că Ioana Rus, concurentă la categoria copii şi legitimată la CS Sport Horse Câmpina, a câştigat recent medalia de bronz a Balcaniadei de la Plovdiv (Bulgaria), cel mai un rezultat pentru echitaţia câmpineană în scurta dar prolifica sa istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare