BREAKING NEWSȘtiri

Tribunalul Prahova a anulat ordinul Prefectului și Cezar Grama rămâne consilier local la Câmpina

Astăzi, 17 noiembrie, Tribunalul Prahova a admis cererea de chemare în judecată a Instituției Prefectului județului Prahova și a Prefectului formulată de consilierul local câmpinean Cezar Grama (Partidul Verde) prin care acesta a contestat legalitatea ordinului nr. 222/ 4.07.2021. Instanța a dispus anularea ordinului emis de către Prefectul județului Prahova, ordin prin care consilierului local îi înceta calitatea înainte de termen.

”Astăzi am avut încă o confirmare a faptului ca justiția își face datoria prin hotărârea pronunțată de către Tribunalul Prahova de anulare a Ordinului Prefectului emis în data de 05.07.2021. În aceste condiții, devine vulnerabilă poziția Secretarului General al Primăriei Câmpina, care în complicitate cu primarul acestei localități mi-au anulat votul pe proiectul “supraveghere camere video” în mod abuziv. Așteptăm hotărârea definitivă astfel încât să clarificăm și aceste consecințe în justiție, autoritate în care eu am deplină încredere”  – ne-a declarat Grama.
Vă reamintim că litigiul are la bază decizia Partidului Verde, filiala Prahova, reprezentat de Roxana Gheorghe, de a-i retrage sprijinul politic lui Cezar Grama, după o serie de conflicte avute în interiorul partidului.
Hotărârea instanței poate fi atacată cu recurs, până la a cărui soluționare Cezar Grama își păstrează funcția de consilier local la Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare