Știri

Trei puncte importante şi… cam atât!

CSM Câmpina – Tricolor Varniţa 3-0 (1-0)

Ultima reprezentaţie pe teren propriu a liderului CSM Câmpina a fost la un pas să nu se dispute, oaspeţii de la Varniţa sosind la arenă cu numai câteva momente înainte de expirarea sfertului de oră. Luaţi repede, oaspeţii au cedat rapid, iar în minutul 6 Negreanu deschidea deja scorul. A înscris cu un şut din apropiere, după o lovitură de colţ de pe partea stângă. Apoi, câmpinenii au cam intrat în jocul oaspeţilor, le-a lipsit clarviziunea la mijlocul terenului, pasele înapoi au fost mai numeroase decât cele spre buturile adverse, iar de aici a rezultat un joc mai puţin spectaculos.

Totul s-a schimbat spre final, odată ce oaspeţii au început să cedeze din punct de vedere fizic. Astfel, mai întâi, în minutul 75, Hromei a înscris cu o frumoasă lovitură de cap, din 6 metri, după o centrare de pe partea dreaptă, iar cu trei minute înainte de final, „căpitanul” Budileanu a închis tabela la un scor de fortfait cu un şut plasat de la marginea suprafeţei de pedeapsă adverse.
Antrenorul Robert Stoica a folosit în acest joc formula: C. Cosmineanu – Necula, Gânju, Burchi, Grigoraş (46 L. Cosmineanu) – Mancu (46 Negoiasă), Budileanu, Dârstaru – Ad. Vintilă, Negreanu, Hromei. Rezerve: Marinică – Zidaru.
Mai este o etapă, plus un meci de cupă
Chiar dacă a fost ultimul meci în acest an pe teren propriu din actuala ediţie de campionat, până la vacanţă mai e cale lungă. Sâmbăta viitoare, pe 27 noiembrie, de la ora 14.00, CSM Câmpina va juca în deplasare, la Cornu, un meci pentru care conducerea clubului pune la dispoziţia suporterilor un autocar care va pleca de la Casa Tineretului la ora 13.15. Despre programul echipei în următoarea perioadă, preşedintele Virgil Guran ne-a spus: „Sâmbătă vom juca la Cornu şi indiferent de rezultat vom rămâne pe primul loc la finalul turului, dar noi mergem la victorie. De asemenea, în funcţie de condiţiile meteorologice, este posibilă disputarea şi a unei etape din cadrul Cupei României şi vrem să câştigăm şi să urcăm cât mai mult în această competiţie, pentru a aduce la Câmpina adversari cât mai valoroşi. De asemenea, cea mai mică dintre echipele de juniori ale CSM-ului va participa la tradiţionalul turneu de sală de la Ploieşti, din preajma sărbătorilor, acolo unde vrem să depăşim performanţa de la Cupa Hagi, unde am ocupat locul al doilea. În acelaşi timp, vom încerca să strângem cât mai mulţi oameni de afaceri alături de noi, am discutat chiar şi posibilitatea unei colaborări cu Unirea Câmpina, pentru a realiza o singură echipă cât mai valoroasă, iar prin toate acestea să demonstrăm inclusiv reprezentaţilor Primăriei că fotbalul este un mijloc de a atrage oamenii către o activitate frumoasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare