Știri

Teste utile

Joi, pe terenul sintetic amplasat lângă Sala Sporturilor “ Olimpia” din Ploieşti, grupa `98, condusă de margine de antrenorul Robert Stoica s-a impus în faţa echipei Petrolul `95 Ploieşti cu scorul de 9-3. Pentru C.S.M. Au marcat Râşnoveanu (6), Iosif (2) şi Burchi. 
Continuând seria acestor “amicale”, sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 9:00, micuţii fotbalişti câmpineni au primit vizita colegilor de la C.S. Brazi, joc încheiat cu scorul de 7-6 în favoarea vizitatorilor.
Într-un alt joc de verificare disputat la Filipeşti, în compania formaţiei locale, juniorii lui Robert Opaţchi au debutat şi ei cu dreptul în primul amical al acestei pauze competiţionale. S-au jucat trei reprize a câte 30 de minute fiecare, cu menţiunea că în ultima au fost folosiţi mulţi jucători aflaţi în probe. „Pentru primele două reprize, încheiate cu scorul 2-1 în favoarea noastră, pot spune că sunt mulţumit de nivelul atins de elevii mei. Cea de a treia repriză nu a fost relevantă, întrucat s-au folosit mulţi juniori în scopul de a fi testaţi” – a declarat la final cunoscutul oficial câmpinean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare