Știri

Suspiciuni de fraudă la… castel

Directorul Muzeului „Hasdeu”, Jenica Tabacu, aduce acuzaţii destul de grave uneia dintre subordonatele sale. Cazul este cercetat de o comisie specială a Primăriei, condusă de şeful Biroului Juridic.
De curând, directorul Muzeului Memorial „B.P. Hasdeu”, Jenica Tabacu, a depus la Primăria Câmpina o sesizare în care aduce mai multe acuzaţii la adresa unei subordonate, Letiţia Axinte. Jenica Tabacu a sesizat conducerea Primăriei Câmpina că subordonata sa nu se înţelege cu ceilalţi colegi din cadrul muzeului şi, cel mai grav, că există suspiciuni de fraudă la vânzarea biletelor. În urma acestei reclamaţii, Letiţia Axinte făcând parte din categoria personalului contractual, nu s-a putut întâlni Comisia de Disciplină a Primăriei şi s-a constituit o comisie de cercetare prealabilă, condusă de şeful Biroului Juridic, Iulian Anton. Surse din cadrul Primăriei ne-au precizat că, în faţa comisiei, Letiţia Axinte a negat orice acuzaţie, iar respectiva comisie va avea o misiune destul de ingrată în stabilirea adevărului. Este o situaţie destul de delicată, cu care juriştii Primăriei nu s-au mai întâlnit până acum.

4 Comentarii  

  1. PROLETITIA AXINTE Domnilor si doamnelor aceasta nimfomana Jenica Tabacu traieste cu un director labil mintal asa cum spunea si Tiseanu in campania electorala din 2008

  2. Doamna Letitia Axinte si-a depus demisia din functia de gestionar-custode pe 29 iulie si a fost aprobata. Alte comentarii sunt de prisos in aceste conditii.

  3. De cand a iesit din politica Jenica gaseste numai nereguli pe la castel.Oare aceste nereguli nu existau si inainte cand ea se ocupa sa ii execute ordinele lui Anastasescu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare