BREAKING NEWSȘtiri

Spitalul Municipal Câmpina își închide din nou porțile în așteptarea valului patru al pandemiei de Covid-19

La conducerea unității va rămâne, cel mai probabil, dr. Călin Tiu, singurul candidat înscris pentru ocuparea funcției de manager

Urmare creșterii ratei incidenței infectărilor cu Covid-19, începând de azi, 7 septembrie, Spitalul Municipal Câmpina redevine unitate suport Covid-19, destinată integral tratării pacienților infectați cu Sars-CoV-2.

Minunea redeschiderii parțiale a spitalului câmpinean pentru pacienții non-Covid a ținut doar două luni, de la începutul lunii iulie până azi, 7 septembrie, perioadă în care pacienții din Câmpina și din localitățile limitrofe, n-au mai fost nevoiți să se trateze la alte spitale din județ ori din țară.
„Din păcate, pe fondul creșterii accelerate a numărului de persoane confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-Cov-2, suntem nevoiți să ne pregătim pentru cea de-a patra perioadă de vârf a pandemiei. Spitalul nostru va intra din nou, începând de marți, 7 septembrie, în zona restricțiilor impuse unităților suport Covid. Vom fi nevoiți să internăm doar pacienții infectați cu SARS-CoV-2. Compartimentul de primiri urgențe, secția de recuperare și secția de pediatrie vor funcționa normal” – ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
Vă reamintim că spitalul câmpinean a fost inclus pe lista unităților suport Covid-19 în luna martie a anului 2020 și că de atunci până în prezent, cu excepția celor două luni în care a fost redeschis parțial, a tratat numai pacienți diagnosticați cu Covid-19.
Conform centralizării DSP Prahova, incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, calculată la 1000 de locuitori, este de 0.52. Cazuri active în Prahova la data de 6 septembrie: 405.

Dr. Călin Tiu, singurul candidat înscris pentru ocuparea funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Luni, 6 septembrie, ora 13.00, a fost data limită de înscriere a candidaților pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina. Singurul care și-a depus candidatura la concursul organizat de Consiliul de Administrație al instituției este actualul manager, dr. Călin Tiu.
Potrivit anunțului publicat pe site-ul instituției, concursul se va desfășura în două etape, prima de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor de înscriere, care va avea loc în data de 9 septembrie, și cea de-a doua, de susținere publică și evaluare a proiectului de management, ce se va desfășura la data de 20 septembrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare