BREAKING NEWSȘtiri

Spitalul Municipal Câmpina își închide din nou porțile în așteptarea valului patru al pandemiei de Covid-19

La conducerea unității va rămâne, cel mai probabil, dr. Călin Tiu, singurul candidat înscris pentru ocuparea funcției de manager

Urmare creșterii ratei incidenței infectărilor cu Covid-19, începând de azi, 7 septembrie, Spitalul Municipal Câmpina redevine unitate suport Covid-19, destinată integral tratării pacienților infectați cu Sars-CoV-2.

Minunea redeschiderii parțiale a spitalului câmpinean pentru pacienții non-Covid a ținut doar două luni, de la începutul lunii iulie până azi, 7 septembrie, perioadă în care pacienții din Câmpina și din localitățile limitrofe, n-au mai fost nevoiți să se trateze la alte spitale din județ ori din țară.
„Din păcate, pe fondul creșterii accelerate a numărului de persoane confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-Cov-2, suntem nevoiți să ne pregătim pentru cea de-a patra perioadă de vârf a pandemiei. Spitalul nostru va intra din nou, începând de marți, 7 septembrie, în zona restricțiilor impuse unităților suport Covid. Vom fi nevoiți să internăm doar pacienții infectați cu SARS-CoV-2. Compartimentul de primiri urgențe, secția de recuperare și secția de pediatrie vor funcționa normal” – ne-a declarat dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
Vă reamintim că spitalul câmpinean a fost inclus pe lista unităților suport Covid-19 în luna martie a anului 2020 și că de atunci până în prezent, cu excepția celor două luni în care a fost redeschis parțial, a tratat numai pacienți diagnosticați cu Covid-19.
Conform centralizării DSP Prahova, incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, calculată la 1000 de locuitori, este de 0.52. Cazuri active în Prahova la data de 6 septembrie: 405.

Dr. Călin Tiu, singurul candidat înscris pentru ocuparea funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Luni, 6 septembrie, ora 13.00, a fost data limită de înscriere a candidaților pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina. Singurul care și-a depus candidatura la concursul organizat de Consiliul de Administrație al instituției este actualul manager, dr. Călin Tiu.
Potrivit anunțului publicat pe site-ul instituției, concursul se va desfășura în două etape, prima de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor de înscriere, care va avea loc în data de 9 septembrie, și cea de-a doua, de susținere publică și evaluare a proiectului de management, ce se va desfășura la data de 20 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare