Știri

Şi-au făcut singuri jocul greu!

CSM Câmpina – AFC II Filipeşti 3-1 (1-0)

Ar fi trebuit să fie un joc uşor pentru CSM Câmpina, dar elevii lui Robert Opatchi au reuşit să-şi facă singuri viaţa grea, spre exasperarea acţionarilor şi a numeroşilor suporteri prezenţi la stadionul „Poiana”.
Meciul a început într-o notă de echilibru, cele două echipe părând a se studia reciproc. Treptat, câmpinenii au împins cele trei linii spre poarta filipeştenilor, dar presiunea constantă, din ce în ce mai puternică, se oprea undeva în preajma suprafeţei de pedeapsă adverse. Cam aşa a fost întreaga durată a primei reprize, singura scânteie apărând în minutul 40, atunci când „căpitanul” Budileanu avea să deschidă scorul cu un şut cu stângul, de la 22 metri uşor lateral dreapta, la colţul scurt.
Deşi au intrat la pauză cu ascendentul moral al golului marcat, câmpinenii s-au văzut egalaţi la numai trei minute de la reluare, prin Chiriţă, care a înscris cu capul din 3 metri, după un corner de pe partea dreaptă.
Timpul scurs între minutele 48 şi 71 a fost o adevărată corvoadă pentru toţi. Echipierii CSM-ului au încercat să forţeze, dar şi-au făcut singuri viaţa grea, ratând exasperant, Hromei, în două rânduri, şi Negreanu, greşind ţinta în mod cu totul inexplicabil din situaţii rarisime. CSM-ul a fost salvat de „dubla” lui Adrian Vintilă, din ce în ce mai bun de la meci la meci, el înscriind în minutele 71 (şut din 10 metri, cu stângul, după o centrare de pe partea stângă a lui Negreanu) şi 89 (reluare din 2 metri, după un şut la lui negoiasă, respins de portarul advers).
Antrenorul Robert Opatchi a trimis în teren următoarea formulă: C. Cosmineanu – Bej, Burchi, Gânju, Grigoaş – Ad. Vintilă, Budileanu (86 Negoiasă), Dârstaru (46 L. Cosmineanu), Necula (46 Stan) – Negreanu, Hromei (70 State).
Antrenorul Robert Opatchi nu a stat pe bancă
Trimis în afara terenului de arbitru în precedenta partidă de campionat de la Bărcăneşti, antrenorul Robert Opatchi a urmărit jocul de pe partea tribunei I, din apropierea gardului împrejmuitor. S-a agitat ca un leu în cuşcă, a ţipat tot timpul, a vorbit la telefon cu cei de pe banca tehnică, fiind una dintre cele mai grele victorii obţinută de CSM Câmpina în acest sezon pe teren propriu.
Virgil Guran: „Am jucat mai slab, dar este importantă victoria” 
Imediat după fluierul final, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a declarat: „Am jucat mai slab astăzi şi s-a văzut că avem o medie de vârstă mică. Ne lipseşte maturitatea, ne lipseşte experienţa şi ne descurcăm destul de greu atunci când avem presiune pe noi. Totuşi, este o victorie importantă, care ne aduce pe treapta a doua a podiumului, după ce CS Cornu a pierdut pe teren propriu. Ţin să remarc şi un lucru bun: evoluţia lui Adrian Vintilă, un copil de 16 ani care creşte de la meci la meci, care – lucru farte important – a înscris mai mereu în ultimele meciuri, şi nu doar câte un gol, iar dacă va fi serios şi nu i se va urca la cap, aşa cum din păcate se mai întâmplă cu noi românii, va ajunge un mare fotbalist”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare