BREAKING NEWSȘtiri

Ședință extraordinară cu scântei a Consiliului Local Câmpina. ÎNREGISTRARE VIDEO

Ieri, 16 septembrie, începând cu ora 17.00, a avut loc la Casa Tineretului ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina pe a cărei ordine de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâre, două inițate de primarul Alin Moldoveanu și unul de Dan Nica, consilier local PNL .
Convocată de edilul șef în regim de urgență, ședința condusă de consilierul PSD Livia Lupu a început cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Romeo Văsii, directorul Poliției Locale Câmpina, recent decedat.
Lucrările ședinței ar fi trebuit să fie doar o formalitate pentru membrii legislativului local dacă n-ar fi intervenit online, prin intermediul aplicației WhatsApp, consilierul PSD Andrei Duran, care nu a putut fi prezent fizic la ședință și care a cerut explicații legate de rectificarea bugetară propusă de primarul Moldoveanu. ”Noi dăm 1,6 miliarde de lei vechi unei firme de consultanță să ne numere clădirile de locuit din oraș, în condițiile în care avem doi angajați în Primărie, la spații locative, Poliție Locală și serviciu ADPP care ar putea să facă acest lucru?” – a întrebat, între altele, Duran.


Direct vizat de întrebarea consilierului, primarul i-a replicat imediat pe un ton tăios: ”Domnule consilier local, oamenii din Primărie nu sunt atestați pe foarte multe lucruri. Această consultanță nu vizează doar numărătoarea apartamentelor. Mă întrebați pe mine dacă este orașul în faliment? Ați uitat că ați aprobat inclusiv o refinanțare pentru că nu mai erau bani pentru credite atunci când ați fost consilier?”
În final, proiectul privind aprobarea rectificării bugetului local a fost adoptat cu voturile unei majorități inedite formate din consilierii PNL, USR-PLUS, POL, Partidul Verde și independentul Costel Filip. Consilierii PSD și ai PMP au votat împotrivă ori s-au abținut de la vot, excepție făcând cei care nu votează în mod tradițional bugetul pentru a nu intra în conflict de interese datorită funcțiilor deținute.
Urmăriți în continuare înregistrarea video a celor mai importante momente ale ședinței extraordinare și schimbul de replici dintre primarul Alin Moldoveanu și consilierul local Andrei Duran.

Un comentariu

  1. Parere pertinenta a consilierului Duran. De ce sa platim 160.000 lei unei firme sa numere cladirie? Pe bune? D-aia sunt 200 de angajati? Pai nu zicea primarul ca e faliment, ca nu stiu ce? E clar..banutzi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare