BREAKING NEWSȘtiri

Ședința extraordinară a Consiliului Local de luni, 19 iulie (ÎNREGISTRARE VIDEO)

Convocată luni, 19 iulie, ora 17.00, la Casa Tineretului, ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina a avut în prim plan proiectul rectificării de buget susținut de primarul Alin Moldoveanu. Acesta a prezentat amănunțit suplimentarea și diminuarea unor sume de bani la diverse capitole din buget, explicând necesitatea acestor modificări.
În expunerea sa referitoare la rectificarea bugetară, primarul a vorbit, între altele, despre diminuarea cu o sumă importantă a unor drepturi salariale și a unor sume nefolosite la Poliția Locală, dar și despre suplimentarea investițiilor în sănătate către spitalele câmpinene. Tot în contextul rectificării bugetare, primarul s-a mai referit și la necesitatea finanțării unui studiu de fezabilitate pentru realizarea unei parcări supraterane în zona pieței centrale.
Urmăriți mai jos înregistrarea video cu întreaga expunere a primarului pe această temă, dar și dezabterile pe marginea proiectelor privind ”Aprobarea Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Câmpina pentru perioada 2021-2027”, ”Aprobarea proiectului construire de locuințe sociale pentru persoanele care trăiesc în locuințe amenințate de alunecări de teren sau adăposturi improvizate” și ”Desemnarea reprezentanților Consiliului Local în Comisia de evaluare, în vederea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare