BREAKING NEWSȘtiri

Se prelungesc lucrările de reparații la drumul de intrare în Câmpina

Scriam în urmă cu o săptămână despre lucrările de reabilitare a carosabilului afectat de alunecări de teren pe Bulevardul Carol I, la ieșirea din Câmpina spre Cornu, care trenează de ceva timp. Pe bună dreptate, cetățenii prinși în ambuteiajele care se creează la orele de vârf, se întreabă de ce, de multe zile încoace, nu mai este prezent în zonă niciun muncitor.

În ședința de ieri a Consiliului Local Câmpina, întrebat despre această situație, primarul i-a dat cuvântul viceprimarului Liviu Dumitrache, însărcinat să se ocupe cu supravegherea lucrării.
“Au fost remediate defecțiunile de pe cele două benzi pe o anumită porțiune, s-a făcut decopertare, s-a turnat piatră concasată, beton și urma să se toarne stratul de asfalt. Într-adevăr, cetățenii sesizează faptul că nu se lucrează. Să știți că sunt niște etape care trebuie respectate, trebuie să lași betonul să se întărească, apoi se va trece la asfaltare și mai este o porțiune mai sus, la vreo 50 de metri, exact pe mijlocul străzii, unde se va interveni. Firma care execută lucrarea este aceeași care execută lucrările în tot orașul, inclusiv Calea Doftanei” – a explicat acesta.

Lucrările de reabilitare realizate acum sunt provizorii, potrivit primarului Alin Moldoveanu. Vă reamintim că segment de drum ar putea intra, în viitorul apropiat, într-un amplu proiect de consolidare finanțat cu fonduri din bugetul național, în care mai sunt prinse și alte zone din Câmpina afectate de alunecări de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare