Știri

Şcoala Superioară Sanitară Postliceală „Dr. Dinu” a organizat ceremonia de absolvire a celei de-a 14-a promoţii de asistenţi

Duminică, 17 iulie, la orele prânzului, Şcoala Superioară Sanitară Postliceală „Dr. Dinu” a organizat ceremonia de absolvire a celei de-a 14-a promoţii de asistenţi pe profilurile farmacie şi medicină generală. Cei 46 de cursanţi, îmbrăcaţi în robe, alături de profesori şi conducerea şcolii, care le-au fost alături în cei trei ani de studiu, au depus în cadru festiv jurământul lui Hipocrate şi au primit diplomele de absolvire cu îndemnul de a-şi face meseria onest, aşa cum le-o cere şi deviza şcolii, „Să ne ajutăm semenii, să fim oameni pentru oameni”, pe care o vor reprezenta de aici înainte.
Chiar dacă a trecut prin momente dificile în ultima vreme – vă reamintim că Şcoala Superioară Sanitară Postliceală „Dr. Dinu” a fost evacuată, în urmă cu ceva timp, din clădirea în care a funcţionat zeci de ani, printr-o decizie controversată a administraţiei Tiseanu -, preşedintele instituţiei, d-na Elena Dinu, încă profund marcată de acest eveniment neplăcut, ne-a declarat: „Sunt mulţumită că elevii s-au prezentat foarte bine, atât la examenele de sfârşit de an şcolar, cât şi la examenul de dobândire a competenţelor profesionale, unde au obţinut rezultate remarcabile, cu medii cuprinse între 9 şi 10. Seriozitatea şcolii noastre poate fi măsurată şi prin faptul că deja jumătate dintre absolvenţi lucrează în domeniile pentru care s-au pregătit, asistenţi medicali de farmacie şi asistenţi medicali generalişti. Azi, absolvenţii noştri părăsesc şcoala cu o diplomă în buzunar şi tot ceea ce pot să-mi doresc este ca ei să nu îşi dezamăgească niciodată instructorii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare