Știri

Şcoala Postliceală “Louis Pasteur”, în faţa celui de-al 16-lea an de activitate

Săptămâna trecută, odată cu instituţiile de învăţământ de stat, şi-au redeschis porţile pentru un nou an de studiu şi instituţiile private, printre ele şi Şcoala Postliceală “Louis Pasteur” din Câmpina, fondată în urmă cu 16 ani, la iniţiativa Asociaţiei Mutuale AMUS France – Roumanie. 
La festivitatea de deschidere, pe lângă profesori, invitaţi şi conducerea administrativă, au participat atât elevii din anul I, cât şi premianţii din anii II şi III, cărora li s-au înmânat diplome pentru rezultate deosebite în anul precedent. 
În mesajul său de deschidere a noului an şcolar, preşedintele Consiliului de Administraţie al şcolii, Elena Murariu, a făcut un scurt istoric al activităţii şi al rezultatelor din anii precedenţi şi le-a transmis bobocilor mesajul de bun venit în familia din care vor face parte în următorii trei ani. Cu un efectiv de 290 de elevi înscrişi în toţi cei trei ani de studii la două specializări acreditate de Ministerul Învăţământului (asistenţi medicali generalişti şi asistenţi medicali de farmacie), Şcoala Postliceală “Louis Pasteur” îşi continuă buna tradiţie de formare profesională în unul din cele mai importante domenii din viaţa societăţii: sănătatea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare