Știri

S-a asfaltat, în sfârşit, strada principală din Poiana Câmpina!

Primarul comunei Poiana Câmpina, Aurel Duţă, a avut serios de furcă, în primăvară şi în această vară, cu cetăţenii, în special din cauza stării foarte proaste a drumurilor din localitate. În zadar, a tot explicat Duţă că drumul principal care traversează Poiana Câmpina spre Breaza aparţine de Consiliul Judeţean, lumea îl socotea pe primar principalul vinovat pentru craterele din asfalt.
În tot acest timp, Aurel Duţă a făcut numeroase demersuri la Consiliul Judeţean pentru repararea şi modernizarea drumului. De altfel, încă din primăvară a obţinut promisiunea fondurilor pentru aceste lucrări, apoi s-a organizat şi o licitaţie, care a fost câştigată de SC Cast SRL Băneşti. După care, în buna tradiţie românească, s-a aşternut liniştea, nefiind dat ordinul de începere a lucrărilor.
Până mai zilele trecute. Când constructorul a primit ordinul de la finanţator şi demarat serios lucrările, care au fost gata într-un timp foarte scurt. Întregul tronson a fost împărţit în trei porţiuni, care au fost asfaltate deja, astfel că acum Poiana Câmpina se mândreşte cu un drum civilizat. Cum n-a mai avut de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare