Știri

Rock la Foc – sărbătoarea celor neîmblânziţi

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul încins pentru toţi cei care au ales să-l petreacă la Măgureni, în Satului Banului. Aici s-au adunat vineri, 7 iulie, motociclişti şi nu numai din toată ţara, la a VI-a ediţie a Festivalului „Rock la Foc”, o sărbătoare a spiritelor neîmblânzite, fie ele venite călare pe motoare, cu maşina ori bicicleta, unite de un ţel comun: distracţia în compania prietenilor.
Petrecerea în aer liber s-a întins pe durata a trei zile, de vineri, 7 iulie până duminică, 9 iulie, ca într-un basm modern ale cărui personaje sunt iubitori de cai putere, de muzică rock şi de voie bună. Cazarea s-a făcut la cort pentru cei veniţi mai de departe, în timp ce alţii au dormit în maşini, s-au cazat în zonă sau au făcut  zilnic naveta în punctul numit Ruda, o oază de verdeaţă şi aer curat. 
Nu au lipsit concertele rock, tradiţionala paradă moto, concursurile, focul de tabără şi un festin culinar ca în poveşti, la preţuri accesibile oricărui buzunar afectat de politica fiscală aiuritoare a guvernului. 
Au concertat trupele: Umbre Albe, Doar Atât, Țapinarii, Bucovina, Wildchild, Magica și Lupu’ cel Rău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare