Știri

Reguli noi pentru taximetriştii de pe Republicii

Consilierul Marian Nistor a iniţiat un proiect de hotărâre, care a şi fost aprobat în unanimitate de colegii săi la ultima şedinţă a Consiliului Local, prin care sunt impuse noi reguli pentru taximetriştii de pe Strada Republicii.
Practic, este vorba de o regândire a staţiei deja existente, modificarea constând în faptul că taximetrele nu vor mai fi parcate pe ambele laturi ale străzii şi oblic faţă de axul drumului, ci numai pe partea cu biserica şi în lungul străzii. Numărul locurilor de aşteptare pentru taximetre rămâne nemodificat, iar vechile locuri pentru taximetre, de pe partea pieţei, vor fi eliberate pentru locatarii din zonă.
„Când vor veni asociaţiile de proprietari din zonă la primărie ca să facă scandal că le-am mutat taximetrele sub geam, îi trimitem la tine!”, i-a spus viceprimarul Dragomir lui Marian Nistor. Acesta şi-a asumat paternitatea proiectului, mărturisind chiar că ideea a apărut în urma discuţiilor purtate cu taximetriştii.
În plus, consilierul Daniel Telegescu a introdus un amendament, aprobat de colegii săi: „Nerespectarea locurilor de parcare duce la ridicarea autorizaţiei de taxi”. „Cine s-o ia?” a fost întrebarea lui Zăgan. Nu i-a răspuns nimeni, pentru că toţi erau ocupaţi să voteze în unanimitate proiectul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare