Știri

Primul derby între Sportul Câmpina și CS Câmpina s-a încheiat nedecis

Sportul Câmpina - CS Câmpina 0 - 0

Duminică, 17 octombrie, începând cu ora 11.00, a avut loc pe stadionul Rafinăriei din Câmpina prima confruntare în Superliga B Prahova dintre CS Câmpina și Sportul Câmpina, singurele echipe rămase în lupta dificilă de a duce mai departe tradiția fotbalului câmpinean, cândva recunoscut și respectat la nivel național.
Meciul organizat de cei de la Sportul Câmpina, în calitate de echipă gazdă, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor celor prezenți în tribune și nici la nivelul orgoliilor unui derby local, cele două echipe fiind mai degrabă preocupate să nu piardă și mai puțin să forțeze victoria. Cu un plus de maturitate în joc și mai periculoasă în faza de atac, echipa antrenată de Marius Pălănceanu – Sportul Câmpina, a dominat în mare parte jocul, ratând câteva bune ocazii de a marca. De partea cealaltă, elevii lui Mugurel Dedu de la CS Câmpina au fost bine organizați pe faza defensivă (de remarcat portarul Tiberiu Ionescu) și surprinzători în două-trei faze pe contraatac.

Disputat mai mult la mijlocul terenului și mai puțin în careul de 16 metri, fragmentat pe fondul deselor sancțiuni aplicate jucătorilor de către brigade de arbitri, meciul s-a încheiat nedecis, fără goluri marcate.
Cu un punct obținut de echipa sa în deplasare, antrenorul Mugurel Dedu ne-a declarat după meci: „Consider că a fost un meci plăcut spectatorilor, chiar dacă ocaziile de poartă au cam lipsit. A fost un joc echilibrat pe tot parcursul partied și cred că rezultatul este echitabil. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor mei și îmi doresc ca de la partidă la partidă să reușim să creștem în joc. Cu siguranță, rezultatele bune vor apărea. Felicit cu această ocazie și echipa Sportul Câmpina pentru modul în care am fost primiți, dar și pentru jocul prestat!”
La rândul său, Marius Pălănceanu ne-a declarat: „Un meci în care puteam să câștigăm. Felicit ambele echipe, pentru că promovează fotbalul câmpinean!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare