BREAKING NEWSȘtiri

Prima mutare șoc a primarului Alin Moldoveanu: cere desființarea Serviciului Public de Administrarea și Exploatarea Pieței Centrale

Printr-un anunț publicat pe site-ul Primăriei Câmpina, autoritățile locale aduc la cunoștința opiniei publice faptul că municipalitatea urmează să înainteze un proiect de hotărâre în ședința ordinară din luna aprilie prin care primarul Alin Moldoveanu propune desființarea Serviciului Public de Administrarea și Exploatarea Pieței Centrale Agroalimentare a municipiului Câmpina, serviciu cu personalitate juridică aflat în subordinea Consiliului Local.
Proiectul este supus dezbaterii publice, astfel că cei interesați pot trimite în scris, pe adresa Primăriei Câmpina (prin poștă, fax sau poșta electronică), propuneri și sugestii cu valoare de recomandare, până cel târziu la data de 5 martie 2021.


În referatul de aprobare a proiectului de hotărâre, primarul Alin Moldoveanu își explică intenția, subliniind, între altele, următoarele: „Analizând organizarea și funcționarea acestui serviciu, în raport cu subvențiile acordate, precum și având în vedere oportunitatea reorganizării Aparatului de specialitate al Primarului, a rezultat că activitatea specifică acestui serviciu se poate realiza în condiții de eficiență prin intermediul unui compartiment funcțional înființat în cadrul aparatului de specialitate al Primarului. În această situație, angajați ai serviciului public aflați în perioada de preaviz, vor putea ocupa, prin transfer, în condițiile legii, posturile vacante din acest compartiment. La baza analizei a stat situația prezentată de Direcția Economică cu privire la subvențiile acordate din bugetul local, atât pentru funcționare, cât și pentru dezvoltare și veniturile din chirii virate de acest serviciu la buget, din care rezultă un deficit în anul 2020 în cuantum de 236.140 lei”.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat AICI.

Un comentariu

  1. Da, ca în orice întreprindere, suntem atenți la venituri, cheltuieli , profit.
    Orice activitate neprofitabilă trebuie regăsită.
    Apreciez ca bună măsura propusă de primarul Moldoveanu și îl încurajez să identifice și alte zone neprofitabile ale aparatului administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare