BREAKING NEWSȘtiri

Poliția Locală din Câmpina este condusă prin rotație

După recentul deces fulgerător al lui Romeo Văsii, cel care a fost numit la comanda Poliției Locale începând cu 1 februarie 2021, instituția aflată în subordinea Primăriei Câmpina este condusă, din data de 9 septembrie, prin rotație de către cei doi șefi de servicii ai Direcției, respectiv Bianca Ștefan, șef Serviciu Ordine Publică și Irina Nistor, șef Serviciu Control Comercial.
De la 1 octombrie, prin dispoziția primarului Alin Moldoveanu, a fost numită în funcția de director executiv interimar, pentru o perioadă de 30 de zile, Bianca Ștefan (fostă Baltac înainte de căsătorie).  Bianca Ștefan (33 ani) a fost consiliera personală a primarului Horia Tiseanu, a ocupat funcția de șef al compartimentelor Achizițiilor Publice și Integrare europeană din Primăria Câmpina, iar din 2017 a solicitat transferul la Poliția Locală.
Irina Nistor (41 ani), de asemenea fostă consilieră personală a primarului Tiseanu, a fost numită de acesta director al Serviciului Public de Administrare a Pietei Centrale Câmpina, funcție deținută în prezent soțul său, Marian Nistor, după care a ocupat funcția de șef serviciu la Poliția Locală.
În cei 16 ani de la înființare, Poliția Locală Câmpina a mai fost condusă de Alexandru Lefter, Carmen Gheorghe, Marius Vișan.
În anul 2009, Poliţia Comunitară avea să fie condusă de doi directori interimari, Cristina Radu şi Octavian Tudose, după ce Alexandru Lefter și Alexandru Apostol fuseseră obligați să renunțe la funcțiile deținute, ambii intrând sub incidenţa legii care interzicea cumulul pensiei cu salariul în instituţiile publice. La acel moment, primarul Horia Tiseanu anunța că situația este temporară, până la organizarea unui concurs prin intermediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. De atunci și până în prezent, toți cei care au deținut funcția de director executiv al Poliției Locale au venit prin transfer, cu excepția lui Marius Vișan, care a ocupat postul prin concurs. Romeo Văsii a câștigat inițial un concurs pentru un post în cadrul serviciului Evidența Populației, după care a fost, de asemenea, transferat ulterior la conducerea Poliției Locale prin dispoziția primarului Alin Moldoveanu.

Un comentariu

  1. Domnule Frățilă, as dori sa fac cateva precizări cu privire la articolul scris de dvs.cu privire la adresa mea:1. Indeplinesc în cadrul Poliției locale funcția de Șef serviciu control care cuprinde următoarele domenii – comercial, protectia mediului, disciplina în construcții și circulatie 2. Postul a fost ocupat prin concurs și nu am fost transferată. 3. Am 41 de ani și nu 42. Ca un adevărat profesionist ce sunteți, cred că aceste greșeli ar trebui corectate. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare