Știri

Parcarea „alternativă”, transformată în „simultană”, va rămâne doar o idee… inaplicabilă!

Proiectul iniţiat de Dan Telegescu privind parcarea alternativă este la un pas să treacă de la o mare „revoluţie” în parcarea câmpineană la… o idee proastă, de domeniul trecutului. Aceasta pare a fi concluzia inclusiv a primarului Horia Tiseanu.
La ultima şedinţă a Consiliului Local, Telegescu a readus în discuţie aplicarea hotărârii sale. Răspunsul lui Tiseanu a fost dezarmant pentru iniţiator: „Hotărârea privind parcarea alternativă nu prezintă interes pentru cetăţeni. Până acum au fost două săptămâni în care reacţia cetăţenilor nu a fost pe măsură, deşi s-au pus fluturaşi pe parbrizele maşinilor, s-au făcut recomandări, s-au montat indicatoare. Vom încerca şi săptămâna următoare (n.r. – adică la începutul acestei săptămâni), dar dacă nu vor fi schimbări majore, probabil că această hotărâre va trebui abrogată, pentru că nu se poate aplica la Câmpina”.
În primele două săptămâni de aplicare a acestei hotărâri, singurele încercări de punere în practică au fost în zona Notariatelor, acolo unde locuieşte chiar consilierul care a iniţiat hotărârea. El şi o parte dintre vecinii săi îşi mutau maşinile pe partea opusă, dar eliberându-se locurile, pe partea pe care nu ar mai fi fost voie să se parcheze, apăreau alte maşini, astfel încât parcarea alternativă se transformase în… simultană. În plus, s-a spus că acest proiect trebuie aplicat pentru a se realiza o curăţenie eficientă şi pe partea pe care sunt parcate de regulă maşinile. Numai că, în săptămânile precedente, când ar fi trebuit aplicată această hotărâre, nu a trecut prin zonă nici măcar consilierul primarului care se ocupă de salubritate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare