Știri

OAMENI CARE AJUTĂ OAMENI

Voluntarii lui Sebi Dumitrescu au mai bifat o acţiune caritabilă

Grupul de voluntari coordonaţi de Sebastian Dumitrescu, asistent-farmacist la Farmacia Catena de pe strada Al.I. Cuza, a mai bifat o acţiune cu multe fapte bune. Într-o lume plină de ură, invidie şi sărăcie, în care atotputernică este dictatura banului văzut ca “ochiul dracului”, tinerii lui Sebi dovedesc prin recenta campanie umanitară şi prin donaţiile strânse în cadrul acesteia că încă mai sunt destui câmpineni cu inimile calde de bunătate şi altruism.
“Iepuraşul vine la toţi copiii” s-a numit campania iniţiată şi dusă la bun sfârşit de băieţii lui Sebi, cunoscuţi şi ca grupul Donaţii.Câmpina, după pagina cu acelaşi nume de pe Facebook. Demarată cu o lună înaintea Sfintelor Paşti, acţiunea caritabilă s-a finalizat cu strângerea la Casa Tineretului a numeroase produse de îngrijire corporală (pastă de dinţi, şampoane, săpunuri, deodorante), alimente neperisabile, produse de panificaţie specifice Sărbătorilor Pascale, dulciuri, jucării, rechizite etc. Este a cincea acţiune de binefacere a grupului înfiinţat în 2008, şi prima de acest fel desfăşurată de Paşte. Până acum, precedentele patru campanii caritabile au fost organizate de Crăciun. Toate produsele strânse prin mărinimia unor câmpineni au fost distribuite unei duzini de familii nevoiaşe din Câmpina (alimente, rechizite, pătuţuri pentru bebeluşi), copiilor cu nevoi speciale de la grădiniţa de pe Câmpiniţa, copiilor şi adolescenţilor de la Complexul de Servicii Comunitare “Sf. Filofteia” (fostă Ada Marinescu), precum şi micuţilor de la Centrul de copii din Brebu.
 
“Am reuşit şi anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu, să strângem şi să împărţim celor în nevoi, cu ocazia Paştelui, produse în valoare de circa 5300 de lei, după estimările noastre. Pentru copiii cu nevoi speciale de la grădiniţa din Slobozia, produsele au fost donate de Asociaţia “Mara – un strop de speranţă”. De mare ajutor ne-au fost şi în acest an, ca şi în anii precedenţi, donaţiile oferite prin grija şi bunătatea angajaţilor firmei locale Prestimedia. Următoarea campanie umanitară o vom desfăşura de Crăciun, în buna tradiţie a anilor precedenţi. Până atunci, însă, sperăm să reuşim să mai aducem o rază de speranţă şi un strop de fericire cât mai multor familii năpăstuite, prin acţiuni pe care le vom desfăşura punctual, şi nu în cadrul unor campanii mediatizate. Noi nu strângem bani, strângem numai produse, dar sunt bine venite şi donaţiile în bani, bani cu care, în prezenţa donatorului, noi achiziţionăm imediat produsele de care avem nevoie, în funcţie de tipul campaniei umanitare, destinatarii acesteia şi perioada în care ea se desfăşoară”, ne-a declarat Sebastian Dumitrescu, liderul tinerilor voluntari altruişti atât de mult dedicaţi ajutorării câmpinenilor aflaţi în suferinţă şi nevoi. A.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare