Știri

O seară de neuitat la concertul de promovare „JazzRock Festival”

Sâmbătă, 23 iulie, începând cu ora 19.30, Terasa Muntenia a fost gazda concertului de promovare a „JazzRock Festival”, care va avea loc la Câmpina în perioada 4 – 6 august, concert organizat de Club Live, care a adus în prim-plan trupele locale Bullvice, IVO şi The Sixteens.
Într-o atmosferă caldă şi relaxantă, cele trei trupe au produs muzică live de calitate în faţa unei asistenţe extrem de numeroase, aproximativ 300 de spectatori, care au umplut până la refuz grădina de vară de la Muntenia.
La puţine momente după încheierea spectacolului, organizatorul concertului, Liviu Briciu, ne-a declarat: „A fost un spectacol reuşit, datorită efortului celor trei trupe câmpinene care au participat la acest eveniment. Participarea în număr mare a câmpinenilor a fost pentru mine o confirmare a faptului că muzica şi oamenii de calitate există din belşug la Câmpina. Sper ca acest concert de promovare a evenimentului JazzRock Festival, care va începe peste două săptămâni, să aibă ecou în inimile «consumatorilor de muzică» şi să reuşim împreună să facem din acest festival cel mai important eveniment muzical din regiune.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare