Știri

O alternativă incitantă pentru petrecerea timpului liber în perioada vacanţei

In perioada 17 iulie- 20 august 2017, copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 11 ani din municipiul Câmpina sunt invitaţi sa ia parte la proiectul GARGARIŢA URIAŞĂ – O POVESTE CU ENGLEZA, proiect iniţiat de Asociaţia Frizzly şi co-finanţat de Primăria  Câmpina şi Consiliul Local. Intâlnirile vor avea loc la sediul Asociatiei Frizzly din Câmpina, str. Chişinău nr.18, conform unui program stabilit in urma inscrierilor la tel. 0723 493 912. Activităţile şi materialele utilizate sunt oferite gratuit participanţilor iar locurile disponibile sunt în număr de 32. 
Proiectul POVESTE CU ENGLEZA are ca scop studiul limbilor străine (în speţă, limba engleză) printr-o abordare facilă, atractivă şi creativă a procesului educaţional. Asociaţia Frizzly a ales in mod special să deruleze acest proiect în lunile iulie şi august, propunându-şi  să ofere copiilor din oraş o alternativă pentru petrecerea timpului liber in perioada vacanţei prin activităţi educativ-recreative ce vin in completarea pregătirii şcolare. Astfel de activităţi sunt menite să contribuie la formarea unei mentalităţi moderne, pozitive şi flexibile a copilului. 
Mai concret, in intervalul a 5 săptămani, incepând cu 17 iulie, copiii care vor participa la proiect vor intra intr-o poveste concepută de organizatori astfel incât prin etapele acesteia (in fiecare capitol, respectiv) ei vor duce la indeplinire sarcini de studiu şi practică a limbii engleze intr-o manieră ludică şi captivantă, in rol de personaje din poveste. De asemenea, ei vor participa la ateliere de creaţie şi jocuri de rol şi de mişcare menite să le dezvolte abilităţile de exprimare, de comunicare, dar şi motrice,  să le dezvolte imaginaţia şi stima de sine şi, in cele din urmă, dar nu mai puţin important, să le dea bucuria jocurilor diverse specifice vacanţei si mai ales copilăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare