InterviuriȘtiri

Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, se gândește serios să candideze la funcția de primar în 2024

Prezent în studioul Oglinda de Azi, la emisiunea moderată de Florin Frățilă, noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, a vorbit deschis despre unele aspecte legate de blocarea candidaturii sale conform deciziei Comitetului de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA) al PNL Prahova în prima fază a alegerilor interne de partid. Liderul PNL Câmpina a comentat, totodată, pe marginea încercării eșuate a conducerii județene a PNL de a reforma organizația de la Câmpina, dar și de blocarea activității sale politico-administrative prin decizia de incompatibilitate a Agenției Naționale de Integritate.
Despre cum va manageria relația cu primarul Alin Moldoveanu, având în vedere că, pe de o parte este subordonatul acestuia în calitatea sa de director al Serviciului Piața Centrală, și pe de alta lider politic ce face parte dintr-o alianță politică ostilă primarului independent, Nistor a afirmat: „Cred că pot să fiu suficient de diplomat și am destul de multă experiență astfel încât să nu amestec serviciul meu cu funcția de președinte al PNL”.
„Domnul Horia Tiseanu are atât de multă experiență în administrația publică locală, încât este bine să îl ai alături de tine. (…) Nu cred că imaginea PNL este erodată la Câmpina!” – a mai declarat, între altele, Marian Nistor
Întrebat ce planuri politice de viitor are, Nistor a spus că se gândește serios să candideze la funcția de primar al Câmpinei la alegerile locale din 2024.

Urmăriți în continuare înregistrarea video a interviului pe care ni l-a acordat noul lider al PNL Câmpina.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare