Știri

Ne invadează gunoaiele…

La limita dintre staţia Peco şi centrul comercial din apropiere, în spatele unui chioşc de ziare din preajma staţiei de taximetre, un miros îţi atrage atenţia… Este un miros greu… Şi aruncându-ţi privirea în direcţia din care vine mirosul, descoperi în spatele chioşcului de ziare un adevărat focar de infecţie. Un loc greu de descris în cuvinte.
Pe numai câţiva metri pătraţi, gunoiul depozitat este greu de cuantificat… Şi nu numai că se adună, dar gunoiul mai vechi a început să intre în putrefacţie… de unde şi mirosul greu de suportat.
Oamenii care-şi desfăşoară activitatea în această zonă sunt foarte nemulţumiţi: “Nu se poate aşa ceva! Practic, pe artera principală a Câmpinei, într-un punct extrem de populat de copii, femei şi de tot felul de oameni, să existe asemenea mormane de mizerie”, ne-a spus unul dintre taximetriştii care-şi au cartierul general în staţia din apropriere.
“Se apropie vara şi n-o să putem sta aici de miros. Mai mult, spre seară sau chiar şi ziua în amiaza mare, tot felul de oameni, probabil, fără adăpost, îşi petrec ziua p-aici. Locul a devenit şi un adevărată WC public, este drept, fără taxă şi fără nici o regulă de bun simţ. Am informat autorităţile, am anunţat Poliţia Comunitară, dar mizeria continuă să se înalţe, fără ca noi să putem face ceva… Cui să ne mai plângem?” – ne-a spus alt taximetrist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare