Știri

Mesajul prefectului Cristian Ionescu cu ocazia începerii noului an şcolar

Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a transmis către copii, părinţi şi către cadrele didactice un mesaj cu ocazia începerii noului an şcolar care debutează anul acesta în condiţii atipice atât pentru profesori, cât şi pentru elevi. 
„Așteptat cu mari emoții atât de elevi, profesori, cât și de părinți, acest început de an școlar ne aduce o imagine total diferită de ceea ce eram obinuiți să întâlnim în această perioadă. Agitația din curtea școlilor, nerăbdarea copiilor de a-și întâlni și îmbrățișa colegii, gălăgia din pauze etc. au fost, momentan, puse deoparte. Dar toată schimbarea aceasta nedorită este doar pentru o vreme.
Anul acesta școlar vine ca o lecție pe care o parcurgem împreună, adulți și copii, și pe-ale cărei necunoscute încercăm să le rezolvăm tot împreună. Și, poate, acum este necesar mai mult decât oricând ca trio-ul elev-profesor-părinte să colaboreze pentru a depăși cu bine această etapă. Va fi nevoie de multă răbdare, de mult tact și de mult calm pentru a trece de situațiile dificile și imprevizibile din acest an.
SĂNĂTATE ȘI SUCCES ÎN NOUL AN ȘCOLAR!“, a transmis prefectul. 
În judeţul nostru, dintre cele 647 de unităţi didactice, 415 au început anul şcolar în scenariul verde, 223 de şcoli în scenariul galben, iar 9 dintre ele au început anul şcolar online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare